1 807 6

Божинов се снима в клипа на "Трепни"?

Сръбската звезда Цеца Величкович обмисля да предложи роля на родния нападател

Снимка: youtube
Снимка: youtube
Иво Стойнев

Валери Божинов може да участва в клип на Цеца Величкович. Мисията е напълно възможна. Звездата на балканската музика официално обяви, че ще снима в България клипа към хитовата си песен "Трепни".

Това мигновено генерира информации, че култовият футболист ще направи всичко възможно, за да се снима в продукцията. През последните седмици Божинов предизвиква фурор с видеата си от телефона, в които пее "Трепни" и поздравява колеги футболисти и свои приятели.

Самата Цеца призна, че е запозната с "творчеството" на Божинов. "Е, какво друго да пее освен "Трепни"?! Да ви кажа честно, всички българи на първо място обичат да пеят химна си, а след това - "Трепни", коментира през бурен смях певицата, считана за №1 на Балканите. И допълни: "Любовта на българите ми е много нужна - от 15 години насам пея пред вашата публика. Още от времето на "Кукавица" българите са ми големи фенове и е огромна чест и щастие за мен, че ще направя два последователни концерта тук."

Сърбия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Стамат
  Отговор
  1 12:31  09.02.17
  Къде сбъркахме, Цанке
 • меца клеца цеца
  Отговор
  2 15:16  09.02.17
  Ще извиняваш Цецке, ама тия дет говориш за тях не са българи !!! Ай чалгарчета почвайте да цъкате минусчета и да щракате с пръстчета !!!

  Коментиран от #3, #4, #5

 • Павел
  Отговор
  3 14:42  10.02.17

  До коментар #2 от "меца клеца цеца":

  Ще извиняваш, приятелю но чалгата е велико нещо... Даже не знаеш съдържанието на тази безгранична, дума? Навремето дядовците наричаха чалга народната ни музика, а чалгари, всички певци и изпълнители на музика по сватби, мегдани, изобщо музикантите и певците. Впоследствие навлязоха и гръцко сръбско циганско арабско и всякакво друго и се омеши. няма лошо, трябва да се обогатяваме и да слушаме всякаква музика. Аз свирех на акордеон, свирил съм и вв ансамбли и по кръчми и не една песен на Цеца и Драгана Миркович. Цеца е страхотна и другите, Пепа, Неда абе хиляди са. Мирко е един от най-долбрите сръбски акордеонисти. А са стотици хиляди като него. Да обиждаш ЧАЛГАТА, значи да обиждаш и българската ни народна музика? Не е добре, защото е богата на съдържание! Вие новоизпечените рокаджии, впрочем и аз ценя много Рока, сте презрителни към народната ни музика, сръбското? А какви орнаменти има в сръбското и нашата си нямаш представа? Само да изсвириш една от песните на пепа и ще ти падне шапката колко терци квинти септакорди и други неща стаката легата има вътре? Ти си от подигравачите на нещо, което не познаваш. Голямото добро утро без покритие сте като теб. Да Рока е велик! Но и нашето си е велико! не познаваш музиката....
 • Павел
  Отговор
  4 14:53  10.02.17

  До коментар #2 от "меца клеца цеца":

  Колкото до Валери Божинов, не съм особенно впечатлен от играта му, но той е отг галениците на българският Футбол, където веднъж влезеш ли в Агрупа вече парите и дискотеките и чалгарките са ти в кърпа вързани, остава да риташ и каквото стане... Но го уважавам, защото и да риташ не е лесно - играл съм хиляди мачове като ученик и познавам Футбола, макар и да не съм футболист. Просто като му харесва и има фенове, нека пее, няма лошо! В музиката, колкото повече изпълнители има, нолкова по-богата става тя, нейно величество дъ Мюзик. Значи неговите интерпретации, дават една версия на нещата. Това поражда нови идеи, нови музики... Нека пее, като му е кеф! А, Цеца пее страхотни песни, освен това е очарователна дама и гласът и е страхотен. Незаабравим индивидуален глас. Стилът и е повече поп, отколкото Сербиън фолк, но песните и са хитове и незабравими. Ти си предубеден, е познаваш музиката, нямаш мерак да вникнеш в текста и интонациите... Дори оплюваният от вас Азис има повечето му са страхотни по смисъл песни. Който подиграва такива неща, не ги разбира... А, че се държи като паун циркаджия, това е за да привлича внимание. шоуменски трик. Къде ли го няма?
 • Павел
  Отговор
  5 15:03  10.02.17

  До коментар #2 от "меца клеца цеца":

  И само за последно ще ти кажа - Българин съм, това нито ме гордее, нито ме срамува. Всеки е или чмовек или вандал според делата си. Любимата ми музика повярвай е българската народна музика. Аз съм луд фен и на Петър Ралчев, Иван Милев, Пламен, Канарите Кожухарови и стотици хиляди видни и по-малко видни певци и изпълнители музиканти. Защото Музиката е красивото, а музиканта и певеца изразяват това по свой начин. Всеки който свири и пее допринася с нещо за МУЗИКАТА. Повярвай еталоните ми са Тодор Кожухаров, Петър Ралчев и хилядите като тях. Но когато чуя сръблско сърдцето ми пак бие дзащото там има темперамент, любов, идеи, виртуазен инструментал. А да свириш сръбско не е лесно, повярвай...доста години се искат за да го можеш... Нено Койчев от Габрово е един от виртуозите на сръбско тук. Хиляди са майсторите. Но нито един не подиграва нито рока нито сръбското ни друго. Защото са МУЗИКАНТИ, а не надути неразбиращи човечета като теб. Който обича музиката не подиграва никакви стилове. Защото във всеки вижда по нещо хубаво. Остани си със забллудата, за ЧАЛГАТА, щом искаш? Но ако не искаш, виж колко богата е на нюанси. Ето дори Джена пее и поп-фолк и народно. Нелина, ЕЛеонора, Мария и другите също пеят. Чалгарки са, но това ги прави универсални. А пеят онова което им носи пари... Ако знаеш по колко пъти на вечер съм свирил и пял само "Белите манастири"? Ами хората искат, пеещ свириш, трябва да ги зарадваш... ! Това Музиката е едно от нещата, където колкото повеч
 • гощо
  Отговор
  6 10:11  12.02.17
  Божинов предизвикал фурор с клиповете си? Ааахаахаххааххахахах!!!!!!!! Единственото което предизвиква е смях и съжаление!!!!!!!

Напиши коментар:


Публикувай