10 Февруари, 2017 01:30 3 798 4

Женска тактика: Секс срещу помощ в домакинството

  • секс-
  • домакинство

Жените масово "подкупват" мъжете със секс, за да си осигурят помощта им в домакинството, пише в. "Дейли експрес".

Оказва се, че дамите са склонни тактически да се разгорещят в спалнята, за окуражат партньорите си след това да се развихрят в чистене на останалите стаи. Проучването показва, че до тактиката "сексуален подкуп" в замяна на домакинска дейност от страна на мъжете прибягват внушителните 89 процента от жените.

Според психолози не е необходимо дамите да извършват сексуални услуги, за да накарат половинките си да коленичат и да бършат пода или да се заиграят с прахосмукачката. Достатъчно е да ги поглезят няколко минути. След кратка проява на внимание мъжете ще усетят прилив на хормони на щастието и е по-малко вероятно да се възпротивят, ако нежните им половинки поискат от тях да се разшетат из къщата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 борса

    10 2 Отговор
    Жените използват секса, като всевъзможна разменна валута...това евро, долар, швейцарски франкове пасти да ядат :) И това си е от край време. Но мъже не забравяйте че има и екзотични валути, виетнамски донги, китайски йоани, филипинско песо, рубли и т.н. където вашия ЛЕВ, ще е силен :)))
  • 2 Morgoth

    4 1 Отговор
    Ако си се скарал с жената постъпи като истински мъж!
    Отиди в кухнята, затегни здраво капачките на всички буркани и остави на нея да направи първата крачка :)
  • 3 Грую

    3 0 Отговор
    Нашата прахосмукачка е Ракета, от ония руските от едно време, жената я яхва и държи отпреде маркуча, а аз отзад я тикам - прахосмукачката....за -2-3 часа и къщата светва отвсякъде.
  • 4 гощо

    0 2 Отговор
    Чакай да измия чинйте,че тя как ми помага с простирането и готвенето!! Аааахахахаххаахаха.............бъламурнициии.....