Last news in Fakti

10 Февруари, 2017 13:29 1 241 0

Том Хидълстън проговори за Тейлър Суифт

  • хидълстън-
  • суифт-
  • раздяла-
  • връзка
Том Хидълстън проговори за Тейлър Суифт - 1
Снимка: БТА/АР

Докато бяха заедно, Том Хидълстън и Тейлър Суифт непрекъснато бяха преследвани от папараци. Сега за първи път британският актьор проговори за връзката си с американската певица, заявявайки, че отношенията им са били напълно истински.

Двамата имаха бурна, но кратка връзка, продължила едва три месеца. През този летен роман всеки от тях запозна партньора си със семейството си, което в началото изглеждаше като на връзка, която ще устои на времето.

В същото време двамата бяха непрекъснато заедно и мнозина се усъмниха, че отношенията им са просто рекламен трик. Дали това е причината за раздялата им през септември миналата година, така и не става ясно. Тейлър и Том така и не коментираха раздялата.

„Тейлър е невероятна жена. Тя е щедра, мила, очарователна. Прекарвахме си добре заедно. Разбира се, че нещата помежду ни бяха истински“, казва Хидълстън и добавя, че във всяка връзка е нужно да се полагат усилия. Още повече, ако е „на показ“.

За прословутата тениска с надпис „I love T.S.“, с която беше забелязан на годишното парти за 4 юли, организирано от Тейлър Суифт, Том обяснява, че я е облякъл на шега.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА