824 0

Том Хидълстън проговори за Тейлър Суифт

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Докато бяха заедно, Том Хидълстън и Тейлър Суифт непрекъснато бяха преследвани от папараци. Сега за първи път британският актьор проговори за връзката си с американската певица, заявявайки, че отношенията им са били напълно истински.

Двамата имаха бурна, но кратка връзка, продължила едва три месеца. През този летен роман всеки от тях запозна партньора си със семейството си, което в началото изглеждаше като на връзка, която ще устои на времето.

В същото време двамата бяха непрекъснато заедно и мнозина се усъмниха, че отношенията им са просто рекламен трик. Дали това е причината за раздялата им през септември миналата година, така и не става ясно. Тейлър и Том така и не коментираха раздялата.

„Тейлър е невероятна жена. Тя е щедра, мила, очарователна. Прекарвахме си добре заедно. Разбира се, че нещата помежду ни бяха истински“, казва Хидълстън и добавя, че във всяка връзка е нужно да се полагат усилия. Още повече, ако е „на показ“.

За прословутата тениска с надпис „I love T.S.“, с която беше забелязан на годишното парти за 4 юли, организирано от Тейлър Суифт, Том обяснява, че я е облякъл на шега.

САЩ


Напиши коментар:


Публикувай