13 Февруари, 2017 00:01 1 150 0

Семейството на Жокера нараства с още един член

  • джокович-
  • йелена-
  • баща

Бившият номер 1 в света Новак Джокович ще става баща за втори път.

Според информация на местния "Курир", съпругата на Жокера - Йелена, е бременна във втория месец, което означава, че бебето ще се появи на бял свят през август, когато е и последният за годината турнир от Големия шлем US Open.

Плановете на семейството са бременността и раждането да протекат в Монте Карло. Йелена е научила новината за бременността си докато Новак е бил в Сърбия за мачовете от турнира за купа "Дейвис" срещу Русия. Двойката има вече един син - Стефан, който се роди през октомври 2014 година.

Ако информацията бъде потвърдена официално от двойката, то това несъмнено би сложило край на спекулациите за криза в брака на сръбския тенис ас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА