9 185 7

4 качества, които привличат мъжете като магнит

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Жените все се чудят и търсят отговора на въпроса какво точно привлича най-много мъжете в една жена. Вече е ясно, че това определено не е само голямото деколте, разголеното тяло или силния грим.

Това, което мъжете намират красиво у жената, е нещо, за което едва ли сте предполагали. Да, мъжете възприемат първо с очите си и обичат красиви лица и тела, но всичко това е второспепенно за истинското привличане. Всъщност мъжете отдават най-голямо значение на излъчването на жената. Ето какви качества е нужно да развиете у себе си, за да привличате мъжете като магнит:

1. Енергичност

Вечно уморената и отегчена от живота жена не е добра компания за никого, още по-малко пък за бъдещ партньор. Никой мъже няма да бъде привлечен от едно скучно и повехнало същество. Затова бъдете активна, покажете му своята жизнерадост, бъдете отворени към нови преживявания и срещи с нови хора.

2.Самочувствие

Ако вие не се харесвате, няма да ви харесва и той. И обратното, ако изглеждате напълно уверена в начина, по който изглеждате, неминуемо ще привлечете мъжкото внимание. Жената е красива, когато се чувства красива.

3. Страст

Никой не харесва скучни хора, без собствени вълнения и интереси. Ако имате страст към собствения си живот, хобитата, работата, това говори, че ще бъдете страстна и към партньора си. Жената, която има какво да обича в живота си, определено е по-привлекателна в мъжките очи.

4. Усмивка

Мъжете не могат да бъдат привлечени от една вечно намусена и мрънкаща жена. Със сигурност няма как да му хареса, ако се оплаквате от всичко и сте все недоволна. Усмихнатата, уверена и леко закачлива жена е тази, която предпочитат мъжете.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Тошбиян
  Отговор
  1 09:39  14.02.17
  Големите ц.ци бажака и задника и поне милион долара и се женим веднага
 • гощо
  Отговор
  2 09:39  14.02.17
  Я Венчето как уБууу се усмихнАла,ква е енергична!!!!!!
 • Morgoth
  Отговор
  3 10:44  14.02.17
  Ако имаш всички тези качества, но си грозна влизаш прекрасно в категория "приятелка" и ще гледаш как мъжете околко теб си намират друг за в леглото докати си пият бирата с теб. Нещата са комплексни, а и колкото да се казва, че мислим с долната глава много често мъжа прави разлика (и то голяма) между това дали иска една жена за секс, за дългосрочна връзка или за семейство.

  Коментиран от #5

 • 4 11:54  14.02.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • qwerty
  Отговор
  5 12:26  14.02.17

  До коментар #3 от "Morgoth":

  Ако една жена има всички изброени по-горе черти от характера (погрешно наречени в статията КАЧЕСТВА), значи със сигурност ще изглежда привлекателно и мъжете няма да я гледат само като приятелка. От там нататък е индивидуално кой какво иска от другия и до къде ще се стигне, щото нещо може да започне като несерозна забежка и да стане по-сериозно. Същите неща се отнасят и за мъжете - някой може да е красив мъж, но ако се държи като смотльо, няма как да бъде привлекателен. А не винаги можем да бъдем такива, в трудни моменти няма как да ни е весело и да сме със самочувствие. Обаче е добре да забелязваме такива настроения у другите хора и да си даваме сметка че можем с нещо да им помогнем за да бъдат усмихнати, със самочувствие и желание за живот. Не да чакаме ейтака да срещнем идеалния за нас човек.
 • 1234
  Отговор
  6 16:30  15.02.17
  Забравихте и хубаво дупе
 • Васичка Атанасова
  Отговор
  7 22:36  16.02.17
  ами ти и жените харесват такива мъже

Напиши коментар:


Публикувай