Last news in Fakti

14 Февруари, 2017 09:35 11 541 9

4 качества, които привличат мъжете като магнит

  • привличане-
  • мъжко внимание-
  • сексапил
4 качества, които привличат мъжете като магнит - 1
Снимка: Shutterstock

Жените все се чудят и търсят отговора на въпроса какво точно привлича най-много мъжете в една жена. Вече е ясно, че това определено не е само голямото деколте, разголеното тяло или силния грим.

Това, което мъжете намират красиво у жената, е нещо, за което едва ли сте предполагали. Да, мъжете възприемат първо с очите си и обичат красиви лица и тела, но всичко това е второспепенно за истинското привличане. Всъщност мъжете отдават най-голямо значение на излъчването на жената. Ето какви качества е нужно да развиете у себе си, за да привличате мъжете като магнит:

1. Енергичност

Вечно уморената и отегчена от живота жена не е добра компания за никого, още по-малко пък за бъдещ партньор. Никой мъже няма да бъде привлечен от едно скучно и повехнало същество. Затова бъдете активна, покажете му своята жизнерадост, бъдете отворени към нови преживявания и срещи с нови хора.

2.Самочувствие

Ако вие не се харесвате, няма да ви харесва и той. И обратното, ако изглеждате напълно уверена в начина, по който изглеждате, неминуемо ще привлечете мъжкото внимание. Жената е красива, когато се чувства красива.

3. Страст

Никой не харесва скучни хора, без собствени вълнения и интереси. Ако имате страст към собствения си живот, хобитата, работата, това говори, че ще бъдете страстна и към партньора си. Жената, която има какво да обича в живота си, определено е по-привлекателна в мъжките очи.

4. Усмивка

Мъжете не могат да бъдат привлечени от една вечно намусена и мрънкаща жена. Със сигурност няма как да му хареса, ако се оплаквате от всичко и сте все недоволна. Усмихнатата, уверена и леко закачлива жена е тази, която предпочитат мъжете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошбиян

    14 0 Отговор
    Големите ц.ци бажака и задника и поне милион долара и се женим веднага
  • 2 гощо

    10 1 Отговор
    Я Венчето как уБууу се усмихнАла,ква е енергична!!!!!!
  • 3 Morgoth

    12 2 Отговор
    Ако имаш всички тези качества, но си грозна влизаш прекрасно в категория "приятелка" и ще гледаш как мъжете околко теб си намират друг за в леглото докати си пият бирата с теб.
    Нещата са комплексни, а и колкото да се казва, че мислим с долната глава много често мъжа прави разлика (и то голяма) между това дали иска една жена за секс, за дългосрочна връзка или за семейство.

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 qwerty

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Morgoth":

    Ако една жена има всички изброени по-горе черти от характера (погрешно наречени в статията КАЧЕСТВА), значи със сигурност ще изглежда привлекателно и мъжете няма да я гледат само като приятелка. От там нататък е индивидуално кой какво иска от другия и до къде ще се стигне, щото нещо може да започне като несерозна забежка и да стане по-сериозно.
    Същите неща се отнасят и за мъжете - някой може да е красив мъж, но ако се държи като смотльо, няма как да бъде привлекателен.
    А не винаги можем да бъдем такива, в трудни моменти няма как да ни е весело и да сме със самочувствие. Обаче е добре да забелязваме такива настроения у другите хора и да си даваме сметка че можем с нещо да им помогнем за да бъдат усмихнати, със самочувствие и желание за живот. Не да чакаме ейтака да срещнем идеалния за нас човек.
  • 6 1234

    2 0 Отговор
    Забравихте и хубаво дупе
  • 7 Васичка Атанасова

    1 0 Отговор
    ами ти и жените харесват такива мъже
  • 8 Lena

    0 0 Отговор
    Na men pak hich ne mi puka kak izglejdam pred majkite ochi pr si kazvam toq muhlio za da e s tazi selqnka zn nema vkus i tochka reja celio grad na inat fred sa edni cirkajii pak i smeshmici ot gore na sichko xaxaxaxax
  • 9 Lena

    0 0 Отговор
    Mn sa mi pod nivoto za da se razpravqm s teh kurvi full az ne sam i ne sam bila i nqma da bada katy teh sajalqvam gy pr rolqta na kuchka nai mi haresfa