658 1

Джордж Клуни ще излиза в бащинство

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Джордж Клуни е готов да остави на заден план кариерата си, за да сменя памперси. 55-годишният актьор и съпругата му Амал Аламудин очакват близнаци през юни и посребрелият хубавец вече няма търпение да се заеме с бащинските задължения.

Клуни е оборудвал специални детски спални в луксозното си имение в Англия, които са обезопасени от всеки ъгъл. Той с огромно нетърпение очаквал да влезе в ролята на татко и не се притеснявал, че кариерата му може да пострада от това. Половинката му още отсега е заявила, че майчинството ѝ ще трае само 6 месеца и след това веднага се завръща в кантората, за да продължи работата си като адвокат по човешките права.

„Щастието на Амал е много важно за Джордж и той е готов на всичко, за да ѝ угоди. Той е оставил всички решения на нея, включително избора на бавачки и други организационни детайли покрай появата на близнаците“, разкри източник пред RadarOnline.

Майката на Джордж вече разкри пола на своите бъдещи внучета. Клуни и Амал очакват момче и момиче.

САЩ


Още по темата

 • Джордж Клуни не мърда от вкъщи

  Джордж Клуни не мърда от вкъщи

  56-годишният Джордж Клуни е изключително напрегнат и притеснен, защото всеки момент ще стане баща за пръв път. Актьорът е стигнал до там, че дори не ...
  1.06.2017
  2 945
  1

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • димо
  Отговор
  1 14:17  14.02.17
  този навремето беше водач на организация свободни без деца интересно колко ли се скопиха заради него и защо той не се е скопил ами е един долен лъжец

Напиши коментар:


Публикувай