Last news in Fakti

15 Февруари, 2017 00:45 1 234 0

На космическата станция никак не е скучно

  • мкс-
  • международна космическа станция-
  • космос-
  • астронавти-
  • шега

Астронавтите се чудят как да се шегуват едни с други

На космическата станция никак не е скучно - 1
Снимка: Twitter

Пеги Уитсън постави нов рекорд, превръщайки се в най-възрастната жена на Международната космическа станция (МКС), както и най-старата жена, направила космическа разходка, но също така тя е известна и с чувството си за хумор.

Заниманията в космоса са силно ограничени, но това не значи, че астронавтите скучаят.

С помощта на колегите си, 57-годишният космонавт на НАСА се опакова в багажна чанта, след което "товарът" се запътва към руския сегмент на космическата станция.

Там Андрей Борисенко, Сергей Рижиков и Олег Новицки отварят багажа, но що да видят - вътре жив човек.

Това не е първата подобна шега на МКС - преди година американецът Скот Кели извади ангелите на Тим Пийк по подобен начин. Тогава той бе сложил костюм на горила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА