Last news in Fakti

14 Февруари, 2017 15:53, обновена 26 Февруари, 2017 17:41 759 1

Италиански ресторант с отстъпка за възпитани деца

  • ресторант-
  • отстъпка-
  • учтиви-
  • деца

Собственикът на заведение в Падуа с интересен подход към клиентелата

Италиански ресторант с отстъпка за възпитани деца - 1

Италианско семейство, наслаждаващо се на обяда си в ресторант в Падуа, бе приятно изненадано с 5-процентна отстъпка, тъй като малките деца се държали възпитано.

Собственикът на заведението Антонио Ферари, споделя пред "Локал", че така иска да покаже на клиентите си как трябва да се държат хората.

"Когато родителите са груби, децата си мислят, че всичко им е позволено. Катерят се по масите с обувките си, играят си в тоалетните, дразнят останалите клиенти. Рядко ни се случва малчугани да се държат възпитано", признава ресторантьорът.

Ферари споделя още, че понякога възнаграждава добрите деца, посетили ресторанта му, с допълнителни ястия, които не са описани в менюто.

Публикация, споделена от @moskovskay_tusovka2007 на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лили

    1 0 Отговор
    постъпил е правилно