Last news in Fakti

16 Февруари, 2017 00:44 1 443 1

Котка избяга от дома си в Холандия. Намериха я в Австрия

  • котка-
  • холандия-
  • австрия-
  • избягала-
  • дом-
  • намерена-
  • пътуване

Тази котка е решила да поразгледа Централна Европа

Котка избяга от дома си в Холандия. Намериха я в Австрия - 1
Снимка: БТА/ AP

Холандка бе съкрушена от липсата на любимата си котка, която избяга от домашния уют. Шест месеца тъга. Един обаче дамата отговори на телефонно обаждане и разбра, че домашния й любимец е намерен.

Холандката с изненада установи, че котката е намерена в... Австрия. На цели 950 километра разстояние, съобщи телевизия ORF.

Животното е било настанено в австрийска ветеринарна клиника. За щастие е било с микрочип, по който е проследена и неговата стопанка.

От клиниката се свързали с холандката, за да й кажат добрите новини. Дамата извадила и късмет, защото доброволец – пътуващ от Австрия за нейния регион – да й донесе котката.

Едно е ясно – домашният любимец скоро ще е у дома. Никога обаче няма да стане ясно как е стигнал до Австрия...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айай

    1 1 Отговор
    Европейски съюз, Шенген, какво да кажеш? Вероятно се е влюбила в някоя австрийска котарана или котак - сега не знаем вече и животните дали не са се третиполяризирали??? и се е качила с нея в някой камион или частно Ауди. Оттам вече след като е разбрала, че предметан а любовта и не споделя същото е драснала по кошовете и ефекта е очевиден. Паника за стопанката.