10 980 12

3 грешки, които вредят повече от изневярата

3 грешки, които вредят повече от изневярата
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Изневярата е една от непростимите грешки, които човек може да допусне във връзката си, но има и други действия, които могат да навредят на отношенията с любимия човек. Ето основните проблеми във връзката, заради които постепенно губим близостта с партньора си:

1. Не общувате пълноценно и не споделяте

Комуникацията е най-важното в една връзка. Ако помежду ви има разногласия, е най-добре те да бъдат изречени. Дори конфликтът може да бъде полезен, защото в него се заражда истината.

Бъдете откровени с партньора си и не скривайте неуспехите и слабите си моменти. Ако например имате финансови проблеми, не крийте това от партньора, особено ако живеете заедно. Всяка връзка се крепи на взаимно уважение и доверие, а когато между вас съществуват подобни тайни, те ги разрушават. Човекът, с когото споделяте живота си, би трябвало да е най-близкият ви човек и да не се притеснявате да споделите с него, ако страдате от някакъв проблем, защото тайните винаги излизат наяве и то в най-неподходящия момент.

Но най-вече - никога не пренебрегвайте комуникацията помежду ви и не избягвайте приятните разговори с любимия, защото липсата на споделяне, ще доведе до отчуждение.

2. Давате си прекалено голямо лично пространство и време

Личното пространство и свобода са необходими условия за поддържане на стабилна и щастлива връзка. И за двамата партньори е важно да не загубват контакт с приятелите си, но в същото време трябва да запазите близостта с любимия си човек. Ако имате усещането, че партньорът ви се среща твърде често с приятелите си и по този начин се отдалечавате един от друг, определено трябва да обсъдите чувствата си, защото в противен случай рискувате да се отчуждите в бъдеще.

3. Работите прекалено много

Влагането на прекалено много време и енергия в работата, независимо дали от любов към професията или от амбиция за по-високи постижения, може да навреди на връзката ви.
Не превръщайте офиса си във втори дом, защото рискувате да се отдалечите от партньора, който ви очаква у дома. Дори връзката ви да изживява тежък момент и да не ви се прибира вкъщи, постарайте се да разрешите проблемите си, а не да се криете от тях в офиса.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • AUDI
  Отговор
  1 09:38  17.02.17
  Ако не пуска отзад за какво ми е? Това жената няма акъл...всяко чудо за 3 дни. Прави всичко възможно да скапе връзката и после ОЛЕЛЕ.
 • Гост
  Отговор
  2 09:42  17.02.17
  Ама така е. Праве колегата. Тъкмо ти стане готино и ще поиска да живеете заедно ,което неминуемо води до скапване на отношенията и изневери.
 • Гост
  Отговор
  3 09:47  17.02.17
  AUDI,защо не си вкараш нещо отзад,че дати стане хубаво?

  Коментиран от #4, #11

 • AUDI
  Отговор
  4 09:52  17.02.17

  До коментар #3 от "Гост":

  Ти така ли действаш? Готино ли ти е а?

 • Маже сме
  Отговор
  5 09:57  17.02.17
  Сигурно номерЗ е жена щом е против
 • гощо
  Отговор
  6 10:17  17.02.17
  До скучава ти в леглото и всичко свършва!!!! Това важи и в двете посоки!!! Срещал съм не малко разтропани к..ви с момчета за които секса се свежда до клатене и изпускане на чаршафа!!! Те си бръмчат извън връзката за по як секс! Както има мацки пълно дърво,сухарки в секса!!! Техните мъже кръшкат за по див секс! Мой приятел ми сподели,че за 25г брак жена му не му е правила никога св..ки и била пълна скука в леглото?!?!?

  Коментиран от #8

 • Lorenco
  Отговор
  7 10:54  17.02.17
  Kvo se djavkate. Jena mi kato ne puisne v zadniaq otivam pri lubovnicata

  Коментиран от #9

 • Мен
  Отговор
  8 12:24  17.02.17

  До коментар #6 от "гощо":

  Ми като е пълна скука в леглото, що се е оженил за нея, да не сме му я избирали ние : ))) па и 25 години спи с нея, .аси загубенякът, сам си е виновен, сигурно е първата, дето е видял гола...
 • Мен
  Отговор
  9 12:27  17.02.17

  До коментар #7 от "Lorenco":

  Да, бе, щото па любовницата си умира за отзад, пишки се сменят, г.зът е за цел живот, баце : )))))))))))
 • 10 12:35  17.02.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Жаба
  Отговор
  11 13:49  17.02.17

  До коментар #3 от "Гост":

  Тебе като ти пуска само телевизора
 • 12 15:23  17.02.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай