16 Февруари, 2017 20:00 6 632 0

Причините защо да си различен е нещо страхотно

Бъди синьо Лего в свят от жълто Лего

Причините защо да си различен е нещо страхотно - 1

Да живееш в свят, в който всеки се опитва да е някаква версия на някой друг, е толкова скучно. Добрата новина е, че всички сме различни, а изглежда сякаш хората все още се борят с тази мисъл. Ако си някой, който намира за трудно да се впише, няма проблем! От това да си човек, който се отличава от тълпата до това да имаш пълната свобода да бъдеш себе си, ето няколко причини, поради които да си различен е нещо страхотно!

Когато водиш живот, различен от този на останалия свят, това със сигурност е вълнуващо преживяване. Не само че вдъхновяваш и радваш хората около теб, но и ще се намериш в интересни ситуации. Понеже вече имаш самочувствието да бъдеш себе си, си способен да видиш красотата в другите и света наоколо. А когато видиш красотата в света, можеш да видиш нещата, които някои пропускат. Няма ли светът да е ужасно скучен, ако всички бяхме еднакви?

В свят на жълти блокчета Лего, бъди синьо Лего блокче! Това означава да изпъкваш сред тълпата! Няма нищо лошо в това да изпъкваш и да си различен. Като го правиш, си вече сигурен, че си забелязван. А и кой иска да е като всички останали? Независимо дали е шантава прическа или уникален стил, който не е съвсем в модата, да мислиш извън кутията определено те кара да изпъкнеш!

Ако си се опитвал да бъдеш някой, който не си, значи знаеш колко е трудно. Стресираш се постоянно, защото не искаш да бъдеш разобличен. Когато се примириш и приемеш това, че си различен, животът става лек и не толкова стресиращ. Не ти се налага да лъжеш, да се преструваш всеки ден! Направи си услуга и си почини от това да си нещо, което другите очакват д аси. Защото в крайна сметка, имаш един живот, така че го прекарай като бъдеш своя уникален себе си!

Да си различен е добър старт на разговора. Хората са любопитни по природа относно нещата, които не разбират и в повечето случаи искат да се научат. Когато отвориш темата или научиш някой на нещо ново, те непринудено се чувстват привлечени към теб. Хората, които са различни имат естествената способност да се чувстват удобно в кожата си и така учат останалите да правят същото. Да си различен те прави абсолютно привлекателен, защото означава, че наистина си единствен по рода си!

Когато си различен, привличаш хора, които също са различни, специални и уникални. Те, също така, са хората, които те разбират и те обичат заради това, което си. Можеш свободно да бъдеш себе си около тях и така взаимоотношенията ви стават по-здрави. Не е изключено и любовния ви живот да е по-добър! Хората, които са различни и осъзнават, че са различни имат по-добро самочувствие.Това означава, че знаят отлично какво искат от партньора си и не се примиряват с нещо по-малко.

Ако искаш да си по-креативен, тогава е добре да виждаш света по различен начин. Ще имаш възможност да проучиш как изкуството и музиката те карат да се чувстваш, и след това да помогнеш на останалите да усетят твоята креативност. Да си различен е отличен начин да помагаш на света да види нещата от нова гледна точка. Попитай който и да е творец и той ще ти каже, че първата стъпка към това да си креативен, е да откриеш какво харесваш! И ако това, което харесваш, е по-неизвестно, тогава не се тревожи! Твой ред е да покажеш на света, че просто защото едно нещо е различно, това не означава, че е лошо! Напротив, прекрасно е!


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА