Last news in Fakti

18 Февруари, 2017 10:00 3 215 0

Тези двойки са спасили животите си по уникални начини

Историите на тези двойки показват колко силна е любовта

Тези двойки са спасили животите си по уникални начини - 1

Някои хора виждат връзката като бреме или тежест, но ние събрахме кратките истории на няколко двойки, коиот свидетелстват за това, че взаимоотнешенията им са ги спасили. Тези двойки ни показват как любовта може да спаси живота ни.

***

Приятелят ми ми спаси живота, като ми оказа медицинска помощ, след като бях спряла да дишам. Причината за това беше силен астматичен пристъп, а аз често получавам такива. Събудих се в ръцете му, а той плачеше и се молеше на Бог да оживея. Той е единственият за мен.

***

Запознах се със съпруга ми, когато той ме спаси от човек, който се опитваше да ме отвлече.

***

Вчера депресията за малко да победи. Взех свръхдоза хапчета, защото не можех да понеса живота повече. Събудих се в спешното и днес съм жива, защото приятелят ми ми спаси живота.

***

Приятелката ми е истински герой. Почти умрях в колата и, когато сърцето ми спря и тя ме удари с всичка сила в гръдния кош, за да го „рестартира“. Тя спаси живота ми и я обичам толкова много.

***

Когато се запознах с гаджето ми, бях наркозависим и прекалявах с алкохола. Тя остана с мен и ме измъкна от тази дупка. Сега очакваме първото си дете и съм толкова щастлив. Тя спаси живота ми.

***

Приятелят ми ми спаси живота днес. Получих астматичен пристъп докато плувах. Той изтича до стаята ми по най-бързия начин, който съм виждала, за да ми донесе инхалатора. Той е моят истински герой.

***

Приятелката ми не осъзнава, че всеки ден ми спасява живота. Тя се отнася по уникален начин с мен и това ме спира да се самоубия или да се самонаранявам.

***

Докато растях, бях физически, емоционално и психически малтретирана. Съпругът ми ми спаси живота, като ми помага да преодолея всичко това.

***

Бях в катастрофа, в която годеникът ми почина. Мъжът, който ми спаси живота, ще стане мой съпруг утре.

***

Когато срещнах съпруга си, бях болна от анорексия. Той ме измъкна от това и дори не го подозира.

***

Съпругът ми тотално преобърна живота ми. Аз се напивах, напушвах и правих безразборен секс, защото не можех да преодолея бившия си. Семейството ми го обожава, заради това, че ми помогна да се съвзема.

***

Поставиха ми диагноза епилепсия, когато бях на 13. Сега съм на 34 и жена ми ме спаси, когато получих пристъп, докато бях под душа. Толкова съм благодарен, че я има, но изключително много ме е страх от тези пристъпи.

***

Бях на плажа, самотна и плачех, защото животът ми беше ужасен. Тогава един непознат се доближи до мен и ме заговори. В този ден той ме спаси от самоубийство. Днес той е мой съпруг.

***

Бях изнасилена и направих аборт преди 3 години. Единственият човек, който знае за това е съпругът ми, понеже той ме спаси от това да се самоубия след аборта. Сега имаме две прекрасни деца заедно.

***

Ако не беше силната любов на съпруга ми, нямаше да мога да разкажа тази история. Той е единствената светлина в тъмнината за мен. Той е до мен за последните 10 години, повече от всеки друг.

***

Приятелят ми ме е спасявал повече от един път. Той ме спаси от това да ме блъсне кола, спаси ме от опитите ми за смаоубийство и от депресията ми. Обичам го ужасно много!

***

Запознах се с жена си след катастрофа. Тя беше медикът, който ми оказа първа помощ. Чувствам се толкова благословен.

***

Ще ми се приятелката ми да осъзнава колко означава тя за мен. Тя ме спаси в деня, в който ми прати съобщение и започнахме да си говорим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА