773 1

"Джеймс Бонд" се разделил с жена си

Теодор Николов

Даниел Крейг, известен с последното превъплъщение на култовият агент на МИ-6 Джеймс Бонд, в продължение на няколко месеца живеел отделно от съпругата си Рейчъл Вайс.

Това съобщава електронното издание на National Enquirer, а слуховете за разрив в семейството на актьора се появиха още миналата есен. Според светските клюки в Холивуд, Крейг е бил нещастен с жена си - също много популярна актриса.

Фактът, че Рейчъл работила почти нон-стоп го докарвал до лудост. Само през миналата година Вайс игра в четири филма, а графикът й е запълнен за две години напред.

Така Даниел започнал да вижда жена си твърде рядко. Нещо повече, често се появяваха и слухове, че тя си позволява твърде много, флиртувайки открито с партньорите си от мъжки пол по време на снимки.

В това време, кариерата на Крейг се намира меко казано в застой. През 2016 Даниел не излезе с някой нов филм. Според източник на изданието - близък приятел на актьора, Крейг започнал яростно да ревнува жена си както за кариерния й успех, така и за звездите, с които се снима и, с които често се заиграва.

Двойката започнала да се кара, и крайният резултат бил решението им
поне за известно време да поживеят отделно един от друг. Така двамата не са засичани заедно в продължение на месеци нито на червения килим, нито в ежедневието ...Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Васичка Атанасова
    Отговор
    1 23:48  20.02.17
    рибите мъже сме такива не ни върви с жените

Напиши коментар:


Публикувай