Last news in Fakti

20 Февруари, 2017 18:53 1 127 0

Говореща маска на Тръмп се появи на изложение на играчки в Ню Йорк (ВИДЕО)

  • тръмп-
  • изложение-
  • маска-
  • говореща маска-
  • доналд тръмп-
  • ню йорк-
  • trumpism

Интерактивната играчка има речник от 30 фрази, които се доближават до изказа на американския президент

Говореща маска на Тръмп се появи на изложение на играчки в Ню Йорк (ВИДЕО) - 1

Никой не може да предскаже какво ще каже или публикува в Туитър американският президент Доналд Тръмп, но една маска може би ще ви помогне да направите най-доброто предположение.

Представена на изложението на играчките в Ню Йорк, маската, наречена "Тръмпизъм" (Trumpism), бълва фрази на случаен принцип, които се доближават до нещата, които президентът на САЩ би казал, съобщава сайтът "Машъбъл".

Фразите, заложени в интерактивната играчка се базират на 12 ключови думи, характерни за Доналд Тръмп.

Вътре, в русокосия, гумен лик на Тръмп, са поставени микрофон и миниатюрни високоговорители. Кажете думи като "неудачник" или "стена" и маската на Тръмп ще състави изречение от тях, което поне от части се доближава до нещата, които 45-тия президент на Съединените щати всъщност е казал по време на президентската кампания и първия месец на президентския си мандат.

Маската, която все още е в процес на разработване, е създадена миналия месец и за момента в речника ѝ има около 30 фрази, като създателите ѝ заявяват, че през следващите 4 месеца те ще достигнат цифрата 130.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА