Last news in Fakti

23 Февруари, 2017 01:15 1 237 4

Анджели Джоли прояде паяци

  • джоли-
  • ядене-
  • филм-
  • паяци-
  • скакалци
Анджели Джоли прояде паяци - 1
Снимка: БТА/АР

Анджелина Джоли мина на сървайвърска диета. Актрисата, режисьор и активист за човешките права прояде паяци и скорпиони в Камбоджа, като менюто ѝ е заснето във филм на BBC News. В момента Джоли е в Камбоджа, където направи премиера на новия си филм „First They Killed My Father“.

Покрай посещението си в източната страна Джоли реши да покани екипа си да похапне с нея паяци, щурци и бръмбари и то в компанията на 6-те ѝ деца от брака ѝ с отчуждения ѝ съпруг Брад Пит.

Носителката на „Оскар“ каза: „Истината е, че тези буболечки са били важни за оцеляването на местните хора по време на война.“

Анджелина разкри, че е яла щурци и тарантули още при първото си посещение в страната през 2001 година, когато осинови първото си дете Мадокс. Тя дори заяви, че буболечките и скорпионите имат много добър аромат и че проблемът е само в трудното им сдъвкване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоли

    3 0 Отговор
    Тая ненормалната тотално е изперкала .
  • 2 Ташунко

    3 0 Отговор
    Тя какви други работи е лапала

    Коментиран от #3

  • 3 ссс

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ташунко":

    лапала ма само с лапане не стаа и ас лапам по цял ден хапове, ма кат си няаам нищо в главата файда йок
  • 4 Зузу

    0 0 Отговор
    Джоли, колкото и да съм ти фен на екрана, сега напълно разбирам Пит, защо се развеждате... Само секс маниак може да целува дълго жена дъвчеща медузи паяци скорпиони и буболечки.. Аз поне бих се издрайфал. един от кошмарите ми е че ще се оженя за жена маниачка на свинска пача уши сланини и сещаш се там плуващи охлюви... Не мога да понеса тази мисъл. затова проверявам мацките какво обичат и а разбера че дъвчаг медузи и буболечки направо ги разкарвам като кандидатки... Горкият Пит? Колко ли нощи не е спал, лежейки до теб и сънувайки как мляскаш бръмбари и хлебарки? И скачайки в просъница тича до тоалетната да драйфа? Абе такава готина маца, няма ли за теб пържени картофки, чипс, Оризото и всякакви марули там, ами гълташ мърдащи хлебарки? Предпочитам да умра, отколкото да ям тия неща... Не ща булка като теб това е кошмарно. Ако ми задъвчеш мърдаща хлебарка и ще се издрайфам на масата при цялото ми възпитание.