Last news in Fakti

23 Февруари, 2017 10:51 2 438 7

Кой ще е новият агент 007?

  • агент 007-
  • джеймс нортън-
  • майкъл фасбендър-
  • джеймс бонд-
  • залози-
  • даниел крейг

Залозите за Майкъл Фасбендър и Джеймс Нортън вече са 5/2

Кой ще е новият агент 007? - 1

Майкъл Фасбендър и Джеймс Нортън са основните претенденти за ролята на агент 007. Това поне показват последните изчисления на букмейкърските къщи, съобщава сайтът NME.

И двамата имат шанс 5 към 2 да заменят Даниел Крейг като агент 007, според британските букмейкъри от Coral. От William Hill също дават на Фасбендър шанс 5 към 2, но според тях, Нортън леко изостава в надпреварата с коефициент 4 към 1.

Дан Стивънс от Coral заяви, че коефициентът на Нортън рязко се е покачил, след като „залозите за него започнали да валят от нищото.“ Това прави предположенията за това, кой ще изиграе ролята на емблематичния таен агент в следващото продължение на поредицата за Джеймс Бонд, изключително трудни.

И двете букмейкърски къщи дават на английския актьор Том Харди шанс 11 към 4, като потенциалния заместник на Даниел Крейг като агент 007. Другите актьори, които се спрягат за ролята, са: Идрис Елба, Том Хидълстън, Ейдън Търнър, Райън Гослинг, Тео Джеймс и Джак Хюстън, въпреки че всеки един от тях има малки шансове.

Харди наскоро заяви, че е заинтересован да се превъплъти в ролята на Джеймс Бонд в следващия филм за Агент 007, режисиран от Кристофър Нолан.

Изпълнителният продуцент на поредицата за Джеймс Бонд, Калъм Макдугъл, в края на миналата година заяви, че продуцентите Барбара Броколи и Майкъл Уилсън се надяват да убедят настоящия 007 — Крейг да се снима и в следващия филм. „Крейг е първият ни избор за ролята. Знам, че всички се надяват той да се върне.“

По-рано тази седмица Крейг стана вторият актьор, който е бил най-дълго време в ролята на Бонд.

От William Hill му дават коефициент 12 към 1, че ще се снима в още един филм от поредицата, с което ще задмине Роджър Мур и ще стане най-дълго служилият агент 007 на всички времена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    6 0 Отговор
    Аз също се надявам Даниел да се снима в следващия филм. Много по-силно мъжко присъствие има на фона на тия хомосекшуали
  • 2 ЛИЛИ

    4 1 Отговор
    АЗ ПЪК ТОЛКОВА МНОГО БИХ ИСКАЛА ДА Е КОЛИН ФАРЕЛ......
  • 3 анонимна

    3 0 Отговор
    Колин Фарел!!!!!!
  • 4 Гост

    0 3 Отговор
    Слави
  • 5 анонимна

    1 0 Отговор
    за мен най-добрият досега е Даниел Крейг, много му пасва тази роля, дано да е пак той!
  • 6 анонимна

    1 0 Отговор
    И АЗ ИСКАМ ДА Е Д. КРЕЙГ, КОЛИН ФАРЕЛ Е МНОГО ХУБАВ МЪЖ И НЯКАК ЩЕ Е НЕСЕРИОЗНО, НАПР. КАКТО В "АЛЕКСАНДЪР"
  • 7 ПОЧИТАТЕЛКА НА ОО7

    0 0 Отговор
    И за мен Д.Крейг беше най-добрият, другите преди него бяха прекалено лъскави,и защо да не продължи, не е толкова стар, а Колин Фарел е наистина хубавец и е за по-други роли?