20 347 8

Освежете секса с пози от Кама Сутра

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Разнообразието в сексуалния живот е от изключителна важност за здравината и продължителността на една връзка. Новите различни и интересни пози са добър начин да внесете свежест в леглото, а такива може да намерите в изобилие в древната секс Библия - Кама Сутра. Ето няколко интересни предложения:

1. Sammukha - Опора върху стена

Това е сравнително лесна поза, подходяща за начинаещи в Кама Сутра. За изпълнението жената се обръща с гръб към стената и се обляга на нея. Разтваря крака, колкото и позволява усещането за комфорт. Позата е изключително страстна и романтична. Позволява пълна интимност, поглед очи в очи, а и ръцете ви са свободни.

2. Simhasanam - Колело

Първоначално мъжът и жената сядат един срещу друг. Жената обкрачва с крака торса на партньора си, а той прониква в нея. След това мъжа вдига горния си крак и го поставя пред жената, за да поддържа опората. Мъжът е подпрян на лакът, а жената на длан.

3. Janukurpara - Мъжка сила

Тази поза изисква сила и издръжливост от страна на мъжа. Мъжът леко се привежда и повдига жената, като заключва лакти под колената ѝ. За опора мъжа захваща задните части на жената, а жената обвива ръце покрай врата на партньора си. Когато изпробвате позата за първи път подложете възглавница или нещо друго меко на пода под вас.

4. Pitidaka - Светещ триъгълинк

Тази поза е доста комфортна и безгрижна. Жената ляга по гръб, като свива колене и ги придърпва към гърдите си. Мъжът коленичи от двете страна на бедрата ѝ. Тази поза предполага много нежност. Ако жената желае може да кръстоса крака. По този начин удоволствието се увеличава и за двамата партньори.

5. Virsha - Обърната ездачка

Мъжът ляга по гръб. Жената сяда върху него, с лице към краката му. В тази поза темпото диктува жената. Това ѝ дава усещане за сила и отговорност. В Кама Сутра двата пола са равнопоставени.

Изпробването на нови пози изпълва цялото ви тяло с положителна енергия, заздравява връзката ви и ѝ дава нов живот, твърдят сексолози.Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Лъчо Ковача
  Отговор
  1 00:59  24.02.17
  Е как да си освежа секса с неща от преди Новата Ера? Освежаване на секса в съвремието, вече е да го направиш на обществено място и да не те хванат - яката тръпка! Или нещо от сорта! Аз лично съм правил секс по време на полет с парашут дърпан от моторница на плажа - имат сбруя за двама човека и ако гаджето ти е отпреде лесно може да свършите работата, но да ви предупредя - целия плаж може и да не ви види ама тоя в моторницата постоянно зяпа какъв е вятъра горе, за да коригира полета и може да му изпадат очите... Етва му викам освежаване на секса!
 • Бай Този
  Отговор
  2 06:57  24.02.17
  Ах палавнице Вени,страхотна както винаги.
 • Танас
  Отговор
  3 07:04  24.02.17
  Вени , как да освежуваме сексот с камата му сутра , кат ние го измислиеме те това чудо. С камата...сутрин ...а не сака секс, ке и резнем главата на булята !
 • гощо
  Отговор
  4 08:18  24.02.17
  Венче стЕгай се в кръста,че почваме голямото пролетно освежаване?!?!?

 • Кескин
  Отговор
  5 08:56  24.02.17
  Вени, събуждам се, сънен отварям тук, поглеждам и гурелите ми падат от изумление!
 • onq s konq
  Отговор
  6 09:40  24.02.17
  Аз пък знам други пози дето са много по-задоволяващи желанието!Една от тях е - в гаража на задния капак на беенвето!Получава се страхотно понеже беенвето поема част от вибрациите и така акта продължава много дълго!Друга също хубава е в канала под беенвето но тя е само за по-топло време!!!А за пълна емоция препоръчвам в багажника на беенвето!!!Получава се уникално!!!

  Коментиран от #8

 • Настрадин
  Отговор
  7 16:23  24.02.17
  Някоя снимка да бяхте турили?
 • Зузу
  Отговор
  8 05:20  25.02.17

  До коментар #6 от "onq s konq":

  Опитай с Ауди 80 Авант... такава теснотия не е дорив Тико на Дею... Тогава наистина ще си освежен напълно... Като си удариш тиквоча няколко пътив тавана, като те сецне люмбагото няколко пъти и доскопатията, като ти прещращат от болка пръстите на краката като на бита мастия с коприва, от напрежение да стоиш сгънат като пакетиран макарон, тогава така ще се освежиш, че 2 дена ще охкаш от кеф... Гарантирано. По-тясна от тая може да бъде само макЛарън Еф1 или пагани Зонда - не съм се качвал и не зная. Ако искаш и още малко романтика, можеш да пуснеш и котката и кучето немска овчарка в купето...те много се "обичат", спокойнощ е изметат и автосервиз ако са заедно.... П.П.: Не обръщай особенно внимание на пушилката това ще т донесе високи сексуални емоции. Ако пък оставиш и бутилка винце с две кристални чаши, не обръщай внимание и на трясъка им!

Напиши коментар:


Публикувай