456 2

Джордж Клуни и Амал стават по-отговорни

Джордж Клуни и Амал стават по-отговорни
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Джордж Клуни призна в последното си интервю, че с бременната му съпруга Амал са решили да станат по-отговорни в името на бъдещите си деца-близнаци. Актьорът сподели, че след като са разбрали, че очакват момче и момиче, двамата с жена му са се разбрали да променят стила си на живот, който доскоро е бил доста вълнуващ, но и донякъде рискован.

„Ние решихме да бъдем много по-отговорни, за да избегнем опасностите. Аз няма да ходя повече в Южен Судан или в Конго, а Амал няма да ходи в Ирак и тя ще избягва места, където знае, че не е добре дошла“, заяви Клуни.

Той добавя пред списание Paris Match: „Преди не ми пукаше да поемам рискове, а освен това живеех между три страни – Италия, Америка и Англия. Сега обаче мисля с Амал да се установим на едно определено място, особено след като близнаците достигнат училищна възраст.“

Джордж твърди, че заради честите му пътувания хората мислят, че с жена му рядко са заедно, а всъщност те не са се разделяли за повече от една седмица.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • рогач
  Отговор
  1 03:47  24.02.17
  Пич, ти си зодия ТЕЛЕЦ - обречен си да бъдеш САМ! Жена ти ще е К-.ра Пари ще имаш за ощ3 200 коври, обаче жена ти шак ще си е (такава)! Съдба = свиквай! (некой телци и пари нямат ама колко приятели имат , благодарение на жените си - охоооо....)
 • Моканина
  Отговор
  2 03:52  24.02.17
  Тоа се ожени най-накрая и голям мъж стана! Вече си мислех, че е обратен и го е срам да се омъжи ! Ама излезна най- мъж от всички - взе най- голямата вещица от женския клан и мани, че я оправи ами и я забремени - АУУУП!

Напиши коментар:


Публикувай