24 Февруари, 2017 02:45 801 2

Джордж Клуни и Амал стават по-отговорни

  • клуни-
  • амал-
  • деца-
  • живот
Джордж Клуни и Амал стават по-отговорни - 1
Снимка: БТА/АР

Джордж Клуни призна в последното си интервю, че с бременната му съпруга Амал са решили да станат по-отговорни в името на бъдещите си деца-близнаци. Актьорът сподели, че след като са разбрали, че очакват момче и момиче, двамата с жена му са се разбрали да променят стила си на живот, който доскоро е бил доста вълнуващ, но и донякъде рискован.

„Ние решихме да бъдем много по-отговорни, за да избегнем опасностите. Аз няма да ходя повече в Южен Судан или в Конго, а Амал няма да ходи в Ирак и тя ще избягва места, където знае, че не е добре дошла“, заяви Клуни.

Той добавя пред списание Paris Match: „Преди не ми пукаше да поемам рискове, а освен това живеех между три страни – Италия, Америка и Англия. Сега обаче мисля с Амал да се установим на едно определено място, особено след като близнаците достигнат училищна възраст.“

Джордж твърди, че заради честите му пътувания хората мислят, че с жена му рядко са заедно, а всъщност те не са се разделяли за повече от една седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рогач

    0 1 Отговор
    Пич, ти си зодия ТЕЛЕЦ - обречен си да бъдеш САМ!
    Жена ти ще е К-.ра
    Пари ще имаш за ощ3 200 коври, обаче жена ти шак ще си е (такава)!
    Съдба = свиквай!
    (некой телци и пари нямат ама колко приятели имат , благодарение на жените си - охоооо....)
  • 2 Моканина

    0 1 Отговор
    Тоа се ожени най-накрая и голям мъж стана!
    Вече си мислех, че е обратен и го е срам да се омъжи !
    Ама излезна най- мъж от всички - взе най- голямата вещица от женския клан и мани, че я оправи ами и я забремени - АУУУП!