12 935 3

16 тайни трика, които мъжете използват, за да свалят жени

16 тайни трика, които мъжете използват, за да свалят жени
Събина Андреева

Мъжете са много креативни, що се отнася до това да накарат някоя дама да се влюби в тях. Няколко забавни и находчиви господа споделят в приложението whisper нещата, които са правили, за да впечатлят момичетата.

1. Когато си харесам някое момиче, я питам за любимата ѝ песен. След това научавам как да я свиря на пианото и ѝ правя изненада. Работи всеки път.

2. Правих се на вегетарианец, за да впечатля приятелката ми, преди да започнем да излизаме.

3. Работата ми ме стресира, но пък изкарвам добри пари. Така и се опитвам да впечатля приятелката ми. Имам чувството, че това я задържа при мен.

4. Приятелката ми си мисли, че печели всички малки и закачливи спорове, които имаме помежду си, но всъщност аз я оставям да ги печели. Просто искам да видя усмивката ѝ накрая.

5. Правя се на пълен боклук нарочно, за да може, когато някой от приятелите ми сваля момиче, да изглежда по-свестен.

6. Днес си отстъпих мястото в автобуса на по-възрастна жена, защото исках да впечатлява момичето, което седеше срещу мен.

7. Бившата ми ме научи да готвя. Сега с готвенето си свалям други момичета.

8. Опитах се да впечатля едно момиче като карам и я гледам в очите, както направи Пол Уокър в „Бързи и яростни“. За съжаление, не успях и почти не се блъснахме в друга кола на пътя.

9. Когато харесвам някое момиче я водя на много изискан и уникален ресторант, само за да видя как ще реагира и колко добри маниери има.

10. Когато харесам момиче, я игнорирам...

11. Личният ми лекар ми каза да мина на диета. Единствената причина, поради която все още я спазвам, е заради едно момиче.

12. Понякога с приятелката ми играем на канадска борба и аз я оставям да ме победи, само за да видя колко е щастлива, когато това се случи.

13. Аз съм прекалено мил тип, не съм някакво лошо момче. Уважавам момичетата и не ме е страх да бъда романтичен. Не мога да разбера понякога дали е добро или лошо нещо...

14. Взимам уроци по френски, защото се запознах с една французойка и искам да я впечатля.

15. Много от секс триковете, които използвам сега, съм научил от „Игра на тронове“ (Бордея на Кутрето)

16. Случайно се подпалих, докато се опитвах да впечатля едно момиче. Оказах се с изгаряния трета степен, а тя така и не ми се обади пак.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Дедо ПОП
  Отговор
  1 20:07  25.02.17
  10 е най - добрият вариант.Или тя ще те намери, или не си си губил времето напразно !
 • Кибик
  Отговор
  2 20:40  25.02.17
  3. Изкарвам много пари и я впечатлявам с това - много таен начин, никой не се е сетил досега
 • Res
  Отговор
  3 23:43  25.02.17
  12. е умопомрачителна. Пълни тъпотии

Напиши коментар:


Публикувай