Last news in Fakti

26 Февруари, 2017 00:30 21 881 1

Сексуално подходящи партньори според зодията

  • секс-
  • подходящ-
  • партньор-
  • скорпион-
  • телец-
  • риби
Сексуално подходящи партньори според зодията - 1
Снимка; Shutterstock

Ето кои зодии си подхождат най-много в любовните страсти:

Овен

Представителите на зодия Овен са горещи и нетърпеливи. Те предпочитат здравия, енергичен секс. Възбуждат се от по-агресивни партньори. Деликатността не ги привлича. Можете да ги отблъснете със скучен еднообразен секс по разписание.

Сексуално подходящи партньори са: Лъв, Стрелец, Близнаци и Водолей.

Телец

Телците обичат бавното прелъстяване. Те са чувствени и всеотдайни партньори. Харесват секс без усложнения и по-класически техники. Макар да не си падат по нестандартни забавления, сексуалният им апетит може да ви държи будни цяла нощ.

Сексуално подходящи партньори са: Дева, Козирог, Рак, Скорпион, Риби

Близнаци

Близнаците трябва да бъдат прелъстени първо с ума, и след това физически. Сексът с тях е страстен и горещ. Те обичат да говорят по време на секс. Еротичните разговори определено действат възбуждащо на Близнаците. За тях много важно е разнообразието и усещането за лична свобода - имайте го предвид, ако желаете моногамна връзка с представител на тази зодия.

Сексуално подходящи партньори са: Везни, Водолей, Овен, Лъв, Стрелец.

Рак

Раците са емоционални, изключително привързващи се и лесно раними. Имат силно собственическо чувство.

Сексуално подходящи партньори са: Телец, Дева, Козирог, Скорпион, Риби.

Лъв

За Лъвовете е важно да блестят, както в живота, така и в леглото. Те жадуват за признание и обожание, и обичат те да командват. Много сексуални са и могат да бъдат изобретателни и предани, ако получават така нужните им ласкателства.

Сексуално подходящи партньори са: Овен, Стрелец, Близнаци, Везни, Водолей

Дева

Девите са естети, за тях е важно да правят секс в красива, романтична и подредена среда. Търсят спокойна връзка с внимателен и нежен партньор. Падат си по по-интересната любовна игра и фетиш фантазии. Мразят секс на пода.

Сексуално подходящи партньори са: Телец, Козирог, Рак, Скорпион, Риби.

Везни

Везните, също като Близнаците, харесват интелектуалните стимули и са заинтригувани от еротиката. Те са отворени към новото. Заради своя перфекционизъм за тях е важна красивата и изискана обстановка, и биха се отблъснали от идеята за секс в евтин хотел или на палатка

Сексуално подходящи партньори са: Близнаци, Водолей, Овен, Лъв, Стрелец.

Скорпион

Скорпионите са известни като една от най-сексуалните зодии, но не и ако става въпрос за банален и скучен секс. Освен това за тях е важно да има дълбока връзка с партньор, който добре познава предпочитанията и желанията им. падат си по нестандартни сексуални практики. Не харесват арогантни и нахални партньори.

Сексуално подходящи партньори са: Рак, Риби, Близнаци, Везни, Водолей.

Стрелец

Представителите на този зодия умеят да накарат партньора си да се чувства като единствения човек на света. Стрелците са отворени, авантюристични и обичат забавленията. Обичат и секса на нови и необичайни места. Скуката ги отблъсква.

Сексуално подходящи партньори са: Овен, Лъв, Близнаци, Везни, Водолей.

Козирог

Козирозите са работохолици, както в живота, така и в леглото. Те са привързани, прями и отдадени на удоволствието. Известни са със своята голяма издръжливост. Харесват умни и успели в професията хора. Предпочитат планирания секс.

Сексуално подходящи партньори са: Телец, Дева, Рак, Скорпион, Риби.

Водолей

Водолеите е свободомислещи и ексцентрични. Те биха опитали всичко, което им звучи любопитно.

Отначало са бавни и резервирани, но ако партньорът е подходящ, стават много страстни.

Сексуално подходящи са: Близнаци, Овен, Лъв, Стрелец.

Риби

Рибите са гъвкави сексуални партньори и се нагаждат спрямо предпочитанията на партньора. Те са емоционални, с отворен ум и сърце. Харесват ролеви игри. Изгубват желание за секс, ако се държите хладно с тях

Сексуално подходящи са с: Скорпион, Рак, Телец, Дева, Козирог.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Този

    5 0 Отговор
    Ах палавнице Вени,без значение е зодията,има такива жени които само за х...мислят.Природата им е такава.