442 2

Какво издава любимата ви паста

Венцислав Михайлов

Кой не обича паста? Особено, ако е приготвена по оригинална италианска рецепта, придружена с хубаво вино. За първи се говори за пастата през 1154г. в Сицилия и се обозначава с нея, разнообразието от тестени ястия. Има много видове изделия като формите са около 310 и се наричат с над 1300 имена. Разбира се, има основни видове паста, които ние познаваме добре. Foodpanda, споделя какво издава любимия вид паста, който консумирате най- често:

Спагети /Capellini/ : Вие сте традиционалисти и праволинейни. Всичко при вас се случва в зададени рамки и правила.

Равиоли: Страстна натура, която обича разнообразието в живота и в храната. Емоционални сте и това ви прави интересна личност.

Талиатели: Обичате да бъдете център на внимание и да търсите начин да удивлявате и забавлявате хората около вас.

Фетучини- Мечтатели, вярващи, че могат да направят света едно много по-добро място за живеене.

Фусили- Хора на живота и купона, вие не пропускате забавление и срещи с приятели. Споделяте максимата „Веднъж се живее“

Лингуини- Обичате сигурността, спокойствието и домашния уют. Вашите ценности са свързани с това да създавате здрави връзки.

Пене- Вие сте творци и приключенци. Често сте импулсивни и ексцентрични и това ви кара да правите неща, които околните трудно разбират.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • забавлявате хората
  Отговор
  1 00:08  28.02.17
  СВЕТОТАТСТВО! Ще ви изкажа на пастафарианската църква! Това "ТО" - великото Спагети Чудовище - (да му се къдрат макароните)! Всички ПИРАТИ (жреци) от 4-я промил осъждаме тази подигравка! НАЗДРАВЕ!
 • ЧИКАТИЛО
  Отговор
  2 00:33  28.02.17
  Ама паста за зъби ли? Мойта марка я нема! Айде поздрав за колегата алкохолик, сега ще си свия един джойнт и ще се надрусам в негова чест! Да го д.ха МВР!

Напиши коментар:


Публикувай