Last news in Fakti

27 Февруари, 2017 16:37 1 091 0

Маршът на булдозите (СНИМКИ)

  • мексико сити-
  • английски булдог-
  • булдог

Повече от 950 английски булдога дефилираха гордо по улиците на Мексико сити

Маршът на булдозите (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Повече от 950 английски булдога дефилираха с господарите си по улиците на Мексико сити, за да бъдат вписани в Книгата на рекордите на Гинес, съобщава ТАСС.

Звездите на четири лапи гастролираха със слънчеви очила или пременени с националния флаг, с провиснал език, но винаги с високо самочувствие и гордо изпъчени гърди. Кучешкият парад за рекорда се състоя на централната пътна артерия на мексиканската столица.

Маршът на булдозите (СНИМКИ)

Маршът на булдозите (СНИМКИ)

Целта на организаторите беше да съберат на едно място повече от 800 английски булдога, за да се подобри предишното най-добро постижение.

Маршът на булдозите (СНИМКИ)

Маршът на булдозите (СНИМКИ)

Набити и с провиснали устни, английските булдози имат доста страховит вид, но всъщност са доста благи и симпатични кучета. Те са любимци на милиони хора по света и най-вече на децата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА