720 0

Дъщерята на Майкъл Джексън: Светът се либерализира

Дъщерята на Майкъл Джексън: Светът се либерализира
Снимка: facebook
Иво Стойнев

Дъщерята на Майкъл Джексън - Парис, се снима за корица на модно издание. 18-годишното момиче разказва за себе си в интервю на кинорежисьора и актьор Лий Даниелс. Пред него Парис разказва, че винаги е вярвала в активността на хората и за себе си е решена да направи големи неща.

„Мисля, че в момента много хора са истински ядосани и има два начина нещата да се променят – или ситуацията да стане много зле или хората да покажат, че трябва да вземат нещата в свои ръце.“

Парис споделя, че хората на нейната възраст скоро ще управляват страната и че те са способни да я направят такава, каквато искат да бъде. Джексън каза, че вярва не толкова в жестокостта на обществото, а в неговото либерализиране, особено по отношението към еднополовите бракове.

От интервюто става ясно, че Парис защитава и животните и не харесва да се използва тяхната кожа за дрехи.

Дъщерята на Джако коментира и кариерата си като музикант и споделя, че пише за себе си, а вдъхновение може да получи навсякъде. Понякога пише текстовете в колата си, а по-късно добавя и мелодията. С бандата ѝ създават музика за забавление.

А ако можеше да създава музика в свое любимо десетилетие, Парис би избрала 60-те години на миналия век. По думите ѝ, това е времето, когато артистите са творили с идеята да създават любов вместо война. „Това е, което искам да правя с моето изкуство. Искам да правя това, което те се опитват да правят през 60-те.“

През януари Джексън даде своето първо интервю пред Rolling Stone. Пред изданието тя заяви, че счита смъртта на баща си за преднамерено убийство.

САЩ

Напиши коментар:


Публикувай