Last news in Fakti

4 Март, 2017 05:46 2 114 2

5-те любими десерта на зодия Риби

  • риби-
  • зодия-
  • десерт

Рибите са честни хора и често склонни към компромис във всяко едно от отношение, от работа, до вкусове в храненето. Представителите на тази зодия са едни от най- големите фенове на сладките изкушения. Най- важното за тях е да има голямо изобилие и сладкия бар да е винаги зареден. И въпреки това те не са лакоми и могат да се изправят срещу всяко изкушение. Foodpanda, подбра кои са любимите десерти на зодия риби.

Крем карамел – Крем карамелът издава чувствителния нрав на представителите на зодия риби. Екзотичният вкус на карамела събужда всичките им сетива.

Цедено мляко с боровинки- Рибите са ценители на натуралните продукти и домашно приготвените десерти. Ето защо те биха се зарадвали на купичка с цеден кисело мляко, гарнирано с домашно сладко от боровинки.

Чийзкейк- Съчетанието между сладко и солено, не се харесва на всеки, но определено е сред топ пет десерти на представителите на зодия Риби, особено за мъжката половина.

Шоколадови бисквити – Кой не обича шоколад? Особено, ако е натурален. Хрупкав блат и шоколад, съчетани в една бисквита биха разтопили сърцето на рибите

Тиква - Печена тиква с мед и орехи, често присъства в менюто на зодия Риби, особено през студените месеци. Това е здравословен десерт, които освен, че е много вкусен и засищащ е и полезен за организма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    0 0 Отговор
    Имате много здраве от арменския поп,това не е вярно!
  • 2 шАран Акулски

    0 0 Отговор
    Първото и последното, биват. Другото ти си го яж.