Last news in Fakti

2 Март, 2017 17:38, обновена 2 Март, 2017 21:08 1 234 2

Чуйте и вижте първи новия сингъл на Лорд (ВИДЕО)

  • лорд-
  • нов сингъл-
  • премиера-
  • песен-
  • певица-
  • нова зеландия-
  • зелена светлина-
  • lorde

Парчето е сложно и смешно и тъжно и радостно и ще ви накара да танцувате

Чуйте и вижте първи новия сингъл на Лорд (ВИДЕО) - 1

Новозеландската сензация Лорд (Lorde) пусна своя нов сингъл и видео към него почно в 21:00 часа българско време.

Това е световната премиера и на песента и на видеото към нея. Тя се казва "Зелена светлина" (Green Light) и според изпълнителката е "сложно и смешно, тъжно и радостно и ще ви накара да затанцувате".

Минути след появата на клипа в YouTube, той вече беше гледан повече от 35 000 пъти.

В началото на седмицата поп звездата разкри, че се завръща на музикалната сцена този четвъртък, съобщи NMЕ.

20-годишната поп изпълнителка обяви цялата информация около новото парче в серия от публикации в Туитър в сряда, след като цяла седмица дразнеше почитателите си, подхвърляйки им трохи от информация.

Чуйте и вижте първи новия сингъл на Лорд (ВИДЕО)

Тя публикува и кратко клипче, в което кара автомобил из Нова Зеландия, слушайки новата си песен. В края на краткия видеоклип е изписана поредица от числа и букви: "2.3.17 NYC" и "3.3.17 NZ". Този код бързо бе разбит и феновете ѝ побързаха да споделят разшифрованата информация: Това са датите, на които ще бъде пуснат новият релийз — 2 март за САЩ и 3 март за Нова Зеландия.

"Аз съм толкова щастлива, че най-накрая мога да обявя, че моят първи сингъл, "Зелена светлина", излиза на 3 март, 08:00 ч. в Нова Зеландия / 2 март, 14:00 ч. нюйоркско време в САЩ (2 март, 21:00 часа българско време).

Чуйте и вижте първи новия сингъл на Лорд (ВИДЕО)

Лорд стана сензация през 2013 година, когато излезе дебютния ѝ албум "Чист хероин" (Pure Heroine), който плени меломаните с нестандартното си и предизвикателно звучене.

През 2014 година тя дори бе избрана да направи парче за саундтрака на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка, Част I". Това бе и последния и запис досега.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кукундел

    2 0 Отговор
    Пълен т....к... изчерпана още преди да стартира.. безсмислена статия тип пълнеж за звезда еднодневка..
  • 2 Shmeker

    3 0 Отговор
    Не мога да разбера защо ни натрапват тази депресивна музика.
    Съчетала е всякакви стилове, сякаш е символ на днешния свят, който не може да се справи със собствените си проблеми (т.е. депресивен пост-модернистичен кич). И кой ще танцува на тази музика, освен ако не е пил от хапчетата на създателя на това "парче"?

    Ето нещо, което е на 28 години и може да ми оправи деня след тази помия.... [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3rFiwDE1id8[/youtube]