11 916 4

Най-големите използвачи според зодията

Най-големите използвачи според зодията
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Ето кои са трите зодии с лоша слава на използвачи:

ТЕЛЕЦ

Телците обичат и уважават истински само най-близките си, но никога не дават всичко от себе си на случайни хора, които не са се доказали във времето.Телците са едни от най-големите използвачи като приятели. Обаждат се само, когато на тях им се излиза, но потърсиш ли ги ти, все за заети и нямат време за теб. Говорят за гърба на хората, а пред тях се усмихват и лицемерничат. В любовта също могат да бъдат много много коварни. Те обичат да бъдат обичани, но тяхната любов е само на думи. Умеят да дават обещания, но никога не ги спазват. В мига, в който им стане скучно, просто си тръгват.

ДЕВА

Когато Девите имат желание да се сближат с някого, това никога не е случайно. Обикновено търсят изгода, свързана с пари и бизнес. Случайни контакти нямат, всичко е добре измислен план за бъдещето, който би им донесъл финансова полза. Като приятели са верни към малко хора, но когато нещо не им изнася, с лекота обръщат гръб. В любовта Девите са объркани и все не знаят какво чувстват. Когато усетят, че са във връзка, за която не са готови, рязко се променят и сякаш стават други хора.

РИБИ

Рибите са наистина "хлъзгави" същества. Представят се за добри и отворени към всичко и всички. Обичат големите компании, но всъщност приятелствата им са повърхностни. Държат единствено на себе си. В любовта Рибите гледат да вземат всичко, от което те имат нужда. Създадат ли семейство, изобщо не се интересуват какво се случва в него и не поемат никакви отговорности. Възползват от партньора си докрай, а когато им омръзне да играят, си тръгват без капка жал.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Къртев
  Отговор
  1 18:25  03.03.17
  Ха-ха-ха. Да бе да
 • Тельо Телев
  Отговор
  2 19:56  03.03.17
  Потвърждавам за телците - така е! От 37 години съм телец и не съм си сменял зодията - всичко е точно така! Честит празник на всички недоклатени, обещавам, че следващия път ще ви хареса повече ако не сте ми скучни! Наздраве!
 • простотии си писала
  Отговор
  3 20:11  03.03.17
  За рибите не знам, ама за телците и девите авторката е преписала отнякъде ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Много добри приятели са, а и в отношенията си с интимните партньори също са без забележки, стига да са с правилния човек. Но нима това не се отнася за всички ни?
 • Жоро
  Отговор
  4 01:48  04.03.17
  Имам приятел телец. Все едно него са го описали.

Напиши коментар:


Публикувай