972 2

Кондом казва колко сме добри в леглото

Стефанаки Йоанис

Високо - технологичен кондом ще казва как сме се представили в секса. Разбивачът на мъжки митове и самочувствие е творение на i-Con.
Смарт презервативът на i-Con е снабден с най-новите технологии. Той има пръстен в основата на презерватива. По този начин кондомът става напълно регулируем за всеки размер.
Презервативът има нано чип и Bluetooth технология за препредаване на данни за смартфон чрез приложение. По този начин всеки ще знае как се е представил и ще може да си прави временна класация.
Създателите на умния кондом гарантиран, че данните няма да се събират от компанията, а само от потребителя. Вече над 90 000 души предварително са поръчали продукта, който е на цена от £ 59,99.
Създателите на кондома са уверени, че това е нова ниша, която все повече ще разширява своя потенциал за печалби. Кондомът използва същата технология, която се използва от различните приложения и апликации за следене на жизнените показатели на занимаващи се с фитнес хора.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • OMG
  Отговор
  1 10:25  04.03.17
  Друго си е да си свържеш дедовия с блутуут :)
 • i-siktir
  Отговор
  2 13:00  04.03.17
  Аз предпочитам жената да ми показва след секса колко добре съм се представил, а не някво приложение. Да не говорим че без кондом си е къде по-добре.

Напиши коментар:


Публикувай