Last news in Fakti

3 Март, 2017 23:01 1 074 0

Така се празнува 100-годишен юбилей (ВИДЕО)

  • юбилей-
  • рожден ден-
  • баба-
  • bruno mars-
  • 100 години

На своя 100-тен рожден ден една баба показва завидните си танцови умения

Така се празнува 100-годишен юбилей (ВИДЕО) - 1

Когато дойде моментът да отпразнувате 100-ния си рожден ден, вече ще сте живели по-дълго, отколкото повечето хора. Това със сигурност е повод за незабравим купон, на който да се забавлявате до припадък. Точно като тази невероятна баба, която на своя 100-тен юбилей смайва семейството си с невероятни танцови умения.

Песента, която вдъхновява бабата да разкърши снага, е най-новото парче на Bruno Mars.
Благодарение на една от внучките на рожденичката, която заснела танца и качила клипчето в социалните мрежи, и вие можете да се възхитите на ентусиазма, силата и енергията на тази 100-годишна жена.

Никак не е изненадващо, че клипа става сензация в интернет. В Инстаграм той е гледан над 20 000 пъти, а във Фейсбук — над 980 000 пъти.

Не е ясно кога или къде точно се е състояло празненството, нито пък се разкрива самоличността на тази шеметна баба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА