3 066 0

Защо да си купувате по-голям номер обувки

Звезден трик за удобство на всяко парти

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Сигурно ви е направило впечатление, че някои звезди се появяват на червения килим с обувки, които очевидно са прекалено големи за техните крака. И ако преди време да се появите с обувки два номера по-големи от вашия размер, беше сериозен гаф, днес е почти тенденция.

Истината е, че има много сериозна причина холивудските звезди да предпочитат да носят по-дълги или широки обувки - тайната е, че по този начин краката им няма да се подуят и да им се образуват болезнени пришки, ранички и мазоли. По-големият номер обувки им осигурява възможността на издържат на продължителното стоене и чакане преди шоуто да започне.

Обикновено стилистите подпъхват специални силиконови подложки, които не позволяват на крака да се плъзга и на обувката да излезе. Кракът стои удобно, няма отоци и пришки. Обикновено роклите на подобни събития са дълги и обувките остават скрити, както и ефектът „по-голям размер“, но практиката става толкова честа, че все повече жени дори не се опитват да го скрият.

Затова имайте предвид, ако ви предстои събитие или парти, на което ще стоите дълго време прави, можете да се възползвате от този звезден трик. Достатъчно е да си вземете обувки с половин или един номер по-големи. Така, дори когато краката ви се подуят лекичко, няма да се сдобиете с грозни и болезнени рани и мазоли.Напиши коментар:


Публикувай