6 358 6

Секси Клаудия Чардоне ще руши бракове

Красавицата не подбира грозни или хубави, споделя фетиша си

Теодор Николов

Изкусителната Клаудия Чардоне ще издава скандалната си автобиография. През леглото на аржентинската сексбомба са минали редица спортни звезди, сред които е и нападателя Карлос Тевес.

Палавата блондинка не се свени да признае, че е имала връзки с много женени футболисти и други спортисти. В същото време, творбата на актрисата може да предизвика сериозни сътресения в семействата на много от "жертвите" си.

Красивата Чардоне не спира да публикува в социалните мрежи разнообразни разголени снимки, а феновете й не спират да точат лиги по тях.

Любопитен факт е, че и по-непривлекателните екземпляри от мъжки пол няма да отърват кожата, ако фурията ги пожелае. Тя споделя, че един от фетишите й са именно грозните мъже.

Самият Тевес се нарежда в подобна антикласация. Като дете вратът и част от лицето му са залети с вряла вода и той получава изгаряния трета степен.

Въпреки финансовите си възможности, таранът и до ден днешен изумява запалянковците, отказвайки да се подложи на пластична операция. Това разюздената Клудия обаче няма да я спре.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Доколенков
  Отговор
  1 10:00  07.03.17
  чардоне е божествено красива жена. Давай разваляи . Това не сабракове и бракувани ела тотьо да ти го намае с тия 24см и тогава ,ще спреш да крьжкаш.
 • Vasik Atanasova
  Отговор
  2 11:49  07.03.17
  ГРОЗНО ЛИЦЕ КОСМАТИ РЪЦЕ
 • ba4kator
  Отговор
  3 12:10  07.03.17
  Хубаво дупе, ромско лице
 • ненаситния
  Отговор
  4 12:16  07.03.17
  Дупето и ще свести кат жътварска стомна на синур....
 • ключаря
  Отговор
  5 15:07  07.03.17
  Ела да видиш какво може моя пет сантиметров ключ и след това сама ще пожелаеш да ти заключа ключалката.
 • Кака Гинка
  Отговор
  6 15:19  07.03.17
  Хубавичка е,ама чак божествено красива не е.А мъжете със слаби ангели са достатъчно много - "кълват" и на по-грознички,та не виждам с какво толкова се гордее.Едно време наричаха такива жени другояче...

Напиши коментар:


Публикувай