Last news in Fakti

8 Март, 2017 00:03 1 331 0

Нов мъж се навърта около Анджелина Джоли

  • джоли-
  • пит-
  • деца-
  • мъж-
  • подаръци
Нов мъж се навърта около Анджелина Джоли - 1
Снимка: БТА/АР

Усмихнатата Анджелина Джоли бе уловена да интимничи с нов мъж, докато бившият ѝ - Брад Пит, се опитва да преживее раздялата им на хиляди километри. Актрисата в момента е в Камбоджа, където без притеснения се разхожда с господина, който по всяка вероятност е нещо повече от неин приятел.

Двамата са били забелязани да напускат луксозен хотел и да пазаруват в компанията на близнаците на Анджи – Вивиан и Нокс. Мъжът дори е подарил златни гривни на нея и децата.

„Брад ще откачи като научи затова. На него почти не му е позволено да вижда децата си, а тя ги разхожда по целия свят и дори позволява на някакъв мъж да им купува гривнички? Анджелина отчаяно иска да изпрати послание, че семейството ѝ е сплотено и не се нуждае от Брад“, разкри източник пред RadarOnline.

Носителката на „Оскар“ се надявала да запази новата си любов в тайна, но усмивката я издаде. Тя дори позволила на все още неизвестния мъж да седне с нея и децата им в една рикша, заявил очевидец.

Според продавачката в бижутерския магазин непознатият придружител на Джоли е купил 3 18-каратови златни гривни от нея на стойност 260 долара всяка. Те са били за актрисата и близнаците им.

Джоли е в Камбоджа покрай промотирането на филма си „First They Killed My Father“. Близки до брюнетката издадоха, че заснетият мъж не е бил от близкия кръг на звездата, когато тя е снимала филма в края на 2015 и началото на 2016 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА