Last news in Fakti

9 Март, 2017 15:11 1 712 0

Разводът на Дженифър Гарнър и Бен Афлек се отлага

  • бен афлек-
  • дженифър гарнър-
  • развод-
  • брак-
  • втори шанс-
  • актьори

Холивудската двойка е решила да даде втори шанс на брака си

Разводът на Дженифър Гарнър и Бен Афлек се отлага - 1
Снимка: shutterstock

Холивудската двойка Бен Афлек и Дженифър Гарнър реши да преустанови плановете си за развод и да си даде втори шанс, съобщи списание „Пийпъл“.

Въпреки, че двамата актьори, които обявиха раздялата си през юни 2015 г., не са отново заедно, те са решили да продължат да работят върху брака си и да направят опит отново да се превърнат в щастливо семейство.

"Джен е отменила развода", е заявил източник на изданието, близък до Гарнър. "Тя наистина иска да оправи нещата с Бен. Така че те дават още един шанс на брака си."

„Двамата се обичат и обожават децата си, което значи че има шанс да се помирят и да поправят счупеното“, е споделил още източникът.

Бен и Дженифър се венчаха преди 12 г. Те имат три деца - Вайълет, Серафина и Самюел.

Според някои медии причината за раздялата им и искането на развод, са свързани с изневяра на актьора с бавачката на децата - Кристин Озуниян. По-късно Гарнър разказа, че с Афлек са били разделени от месеци, когато чула историята с бавачката и уточни, че Озуниян няма нищо общо с развода.

След раздялата Бен и Дженифър постоянно бяха засичани заедно с децата им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА