10 Март, 2017 09:59 2 434 0

Tоков удар от iPhone 5S вкара млад мъж в интензивно отделение

  • iphone 5s-
  • интензивно отделение-
  • токов удар-
  • москва-
  • пострадал-
  • изгаряния

Според предварителната информация, токовият удар от телефона е разбил и предния панел на устройството

Tоков удар от iPhone 5S вкара млад мъж в интензивно отделение - 1

21-годишният сирийски гражданин, който живее в Москва, е пострадал при токов удар, докато говорел по телефона. В момента на инцидента, неговият iPhone 5S е бил включен към зарядното устройство, съобщава сайтът life.ru.

Инцидентът е станал на 8 март, на улица Кировоград. Ратеб говорел по телефона, когато родителите му изведнъж чули силен трясък, като експлозия. Когато отишли да проверят какво става, видели сина си да лежи в безсъзнание.

Роднините на младия мъж разказват, че предният панел на телефона бил разбит след инцидента.

Един от роднините на пострадалия разказва, че бил извикан от бащата на Ратеб, който го помолил за помощ. "Когато отидох, видях, че той лежи в безсъзнание. Обадих се на бърза помощ. Лекарите го върнаха в съзнание и го откараха в болницата."

Младият мъж е бил приет в интензивното отделение на център по изгарянията. Лекарите заявили, че сириецът е пострадал вследствие на токов удар, причинил множество изгаряния. При инцидента е пострадала и нервната система на младежа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА