3 862 3

5 ползи за тялото от чаша топла вода

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Хранителните навици, както и приема на вода, са един от най-важните фактори за контрола върху здравето. Чаша топла преварена вода на ден може помогне за много здравословни проблеми. За разлика от чешмяната, преварената вода не съдържа тежки метали и други вредни съединения, които се трупат в организма и предизвикват сериозни здравословни проблеми. Ето какви са ползите за организма от пиенето на топла преварена вода:

1. Изчистване на кожата, особено видимо при хората с проблемна кожа.

2. Облекчаване на менструалните болки, поради отпускащото действие, което има топлата вода.

3. Стимулиране работата на стомаха и разрешаване на проблемите с подут стомах и газове, ако се приема половин час преди хранене. А изпита след закуска чаша топла вода помага за ускоряване на метаболизма и изгарянето на калориите.

4. Редовното пиене на топла вода помага за циркулацията и изпотяването, а също така изхвърля токсините от тялото, което улеснява работата на бъбреците.

5. Редовното консумиране на топла вода помага при астма, и облекчава гърлото при настинка и кашлица.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • вес
  Отговор
  1 17:12  11.03.17
  Предлагам да отделите специална секция - "Размисли на една блондинка" и съм убеден, че тя ще бъде най четената и коментираната. Можете да започнете с тази статия в която се твърди, че от преварената вода се изпаряват (или нещо друго) тежките метали. Може да се засмеете и да кажете - химия за седми клас, но пък звучи някак готино, колко лесно можеше да се преодолеят многобройни проблеми с замърсяването при едно просто нагряване до 100 градуса. Тъй като това разбира се е невъзможно, поне се дава надежда на дебеланите, че ще отслабнат с топла преварена вода.
 • 2 22:40  11.03.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Бай Този
  Отговор
  3 06:41  12.03.17
  Вении-един от наше село пропи топла вода и жена му избега. Може и случайност да е.

Напиши коментар:


Публикувай