477 0

Майли Сайръс се омъжи тайно?

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт тайно са се венчали!? Това е най-пресният слух от света на шоубизнеса, след като таткото на певицата Били Рей Сайръс качи мистериозна снимка в Instagram.

На кадъра Майли се вижда на камера с усмивка до ушите облечена в рокля, наподобяваща булчинска. Над самата снимка пък гордият татко загатва за щастливото събитие с думите: „Толкова съм щастлив, че ти си щастлива“.

Под снимката веднага се изсипаха десетки коментари от фенове, които развълнувано коментираха дали Сайръс най-накрая се е венчала за любимия си Лиъм Хемсуърт. На кадъра се вижда и отражението на женско лице в камерата, което също събуди някои въпросителни. Повечето последователи на Били Рей смело предположиха, че това е самата Майли, уловена как гледа в камерата своята сватбена снимка.

За потенциалната сватба на Сайръс и Хемсуърт се изписа какво ли не. Двамата имаха бурна връзка и годеж, който приключи след 4 годишни отношения през 2013. Двамата се събраха отново в началото на 2016 като подновиха плановете си да се венчаят. Спекулираше се за мястото и датата, като по последна информация се очакваше да си кажат „да“ това лято на плажна церемония.

Снимка: instagram

САЩ


Напиши коментар:


Публикувай