Last news in Fakti

14 Март, 2017 02:15 3 235 2

Чанинг Тейтъм: Правя много секс

  • тейтъм-
  • секс-
  • форма-
  • фитнес
Чанинг Тейтъм: Правя много секс - 1
Снимка: БТА/АР

Чанинг Тейтъм изгради кариерата си до голяма степен благодарение на физика, мускули и перфектна форма Все пак, едва ли милиони жени по света са гледали двете части на „Професия стриптийзьор“ заради сценария или актьорската игра.

Очевидно и 36-годишният актьор е наясно с този факт, защото не си позволява да занемари външния си вид. Как обаче поддържа форма? Фитнесът, естествено, е задължителен, за да имаш физика и мускулатура като на Тейтъм. Но не е единственото нещо.

„Гледам да правя секс колкото се може по-често. Това е много важна част от фитнес режима ми“, заяви в интервю актьорът. И не се шегуваше.

„Ние, хората, сме създадени като много активен животински вид. От нас се очаква да сме дейни. В нашето ДНК е. Да се изпотя от тренировки за мен е като да си сменям маслото всеки ден. Чувствам се по-щастлив, по-позитивен, пълен с енергия. Количествата ендорфин след една усилена тренировка няма как да не ви заредят“, казва още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мюмюн

    1 0 Отговор
    А свирки?
  • 2 Танас

    2 0 Отговор
    Иво Стойнев , сал да питам: тоа момък, ако оре на нивето цел ден со тракторут...ша мой ли да оноди ... или ша нимой ?