537 1

Как Snoop Dogg застрелва клоуна Тръмп (ВИДЕО)

В своя нов видеоклип рапърът насочва оръжие срещу клоун, дегизиран като американския президент

Милена Трачева

Последните политически събития в САЩ определено са оставили своя отпечатък и върху рапъра Snoop Dogg. Това ясно се вижда в последния му видеоклип, на който изпълнителят насочва оръжие срещу клоун, облечен като президента Доналд Тръмп, пише "The Hill.

Видеоклипът към парчето, ремикс на "Lavender" на BadBadNotGood и Kaytranada, се появи в неделя. То се фокусира върху полицейската бруталност, показвайки един алтернативен свят, населен с клоуни.

На един от кадрите рапърът се изправя лице в лице с един клоун, облечен като президента Тръмп. Snoop Dogg насочва пистолет срещу него и стреля. Оказва се обаче, че оръжието е играчка и от дулото му вместо куршум излиза червено флагче с надпис "БУМ".

"Целият свят е една клоунада", обяснява Snoop Dogg, коментирайки новия си клип пред списание Billboard в неделя. "Ако наистина погледнем към някои от тези ко****та, те са си клоуни."

45-годишният рапър, който по време на президентската кампания даде подкрепата си за кандидата на Демократическата партия Хилъри Клинтън, обясни идеята на видеото си така: "Забраната, която този кучи чин се опита да наложи; избирането му за президент; полицаите, които избиват хора и им се разминава; хора, гният по 20-30 години в затворите заради трева; разни бели боклуци правят пари от това на улицата, докато такива с различен цвят на кожата и етнос биват несправедливо обвинявани и заключени за същите престъпления. Всичко това си е клоунада".

САЩ


Още по темата

 • Тръмп порица рапър (ВИДЕО)

  Тръмп порица рапър (ВИДЕО)

  Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази възмущението си от клипа на рапъра Снуп Дог, в който изпълнителят стреля в клоун, копие на действащия стопанин ...
  15.03.2017
  685
  1

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Нафарфорий
  Отговор
  1 16:47  14.03.17
  ОТ КУ КЛУКС КЛАН ДА СЕ САМОСЕЗИРАТ!

Напиши коментар:


Публикувай