Last news in Fakti

14 Март, 2017 17:35 7 883 3

Удивителната история на две абсолютно еднакви семейства

  • семейства-
  • близнаци-
  • идентични-
  • казахстан

Двете семейства дори живеят под един покрив

Учените отдавна са открили колко удивителни могат да бъдат близнаците. Смята се, че връзката между тях е неразрушима, вероятно защото са произлезли "от един материал", разделен "наполовина". Чували сме многобройни истории за това колко сензитивни са близнаците и колко много си приличат, не само по външен вид, но и по характер и по начина, по който възприемат света.

Една удивителна история от Казахстан, разказана от "Дейли мейл" потвърждава това. Двама братя, еднояйчни близнаци, с толкова силна връзка помежду си и сходни възгледи за света са открили своите сродни души в лицето на две еднояйчни близначки.

Жолдасбек и Торебек Толепбергенул и Асил и Айм Биназарови дори правят обща сватба, на която повечето от гостите не успяват да различат кой, кой е.

На двойната сватба булките били в еднакви рокли и еднакъв грим. Даже техните младоженци си признали, че имали известни съмнения за това коя е тяхната избраница.

Невероятната история идва от град Актау. Жолдасбек видял Асил в един магазин и на шега я попитал дали случайно няма сестра близначка, с която да запознае брат си. За негова изненада момичето казало, че всъщност има и тя се казва Айм.

Приликите между тях не свършват до тук. И двамата братя са квалифицирани ветеринари, а сестрите учат за учителки. Освен всичко друго, двете семейства живеят в една и съща къща.

След сватбата и двете двойки са станали родители. Жолдасбек и Асил имат син, а Торебек и Айм имат дъщеря. Две години след първата им среща, двете сестри отново са бременни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    15 1 Отговор
    ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И НИКОГА ДА НЕ СЕ ОТЪРВАТ ОТ ЩАСТИЕТО
  • 2 Танас

    5 4 Отговор
    Оти неам и ази таков късмет ? Ако булята не сака ..ке одам при бълдъзето...все бабино ??? ))))))))))))))))))
  • 3 дядо Мишо

    0 1 Отговор
    Това се казва Мегасемейство ! Желоя им здраве и дълголетие !