7 257 3

Удивителната история на две абсолютно еднакви семейства

Двете семейства дори живеят под един покрив

Милена Трачева

Учените отдавна са открили колко удивителни могат да бъдат близнаците. Смята се, че връзката между тях е неразрушима, вероятно защото са произлезли "от един материал", разделен "наполовина". Чували сме многобройни истории за това колко сензитивни са близнаците и колко много си приличат, не само по външен вид, но и по характер и по начина, по който възприемат света.

Една удивителна история от Казахстан, разказана от "Дейли мейл" потвърждава това. Двама братя, еднояйчни близнаци, с толкова силна връзка помежду си и сходни възгледи за света са открили своите сродни души в лицето на две еднояйчни близначки.

Жолдасбек и Торебек Толепбергенул и Асил и Айм Биназарови дори правят обща сватба, на която повечето от гостите не успяват да различат кой, кой е.

На двойната сватба булките били в еднакви рокли и еднакъв грим. Даже техните младоженци си признали, че имали известни съмнения за това коя е тяхната избраница.

Невероятната история идва от град Актау. Жолдасбек видял Асил в един магазин и на шега я попитал дали случайно няма сестра близначка, с която да запознае брат си. За негова изненада момичето казало, че всъщност има и тя се казва Айм.

Приликите между тях не свършват до тук. И двамата братя са квалифицирани ветеринари, а сестрите учат за учителки. Освен всичко друго, двете семейства живеят в една и съща къща.

След сватбата и двете двойки са станали родители. Жолдасбек и Асил имат син, а Торебек и Айм имат дъщеря. Две години след първата им среща, двете сестри отново са бременни.

Казахстан


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1234
  Отговор
  1 20:01  14.03.17
  ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И НИКОГА ДА НЕ СЕ ОТЪРВАТ ОТ ЩАСТИЕТО
 • Танас
  Отговор
  2 07:11  15.03.17
  Оти неам и ази таков късмет ? Ако булята не сака ..ке одам при бълдъзето...все бабино ??? ))))))))))))))))))
 • дядо Мишо
  Отговор
  3 00:16  17.03.17
  Това се казва Мегасемейство ! Желоя им здраве и дълголетие !

Напиши коментар:


Публикувай