15 Март, 2017 13:20 11 033 5

Бен Афлек направи разтърсващо признание

  • бен афлек-
  • признание-
  • клиника-
  • алкохолизъм-
  • зависимост-
  • алкохол-
  • актьор

Актьорът разкри, че се бори с алкохолна зависимост

Бен Афлек направи разтърсващо признание - 1
Снимка: shutterstock

Актьорът Бен Афлек направи шокиращо признание в официалната си страница във Фейсбук. Той съобщи, че се е лекувал от алкохолизъм в специализирана клиника.

"Завърших курс на лечение от алкохолна зависимост, нещо, с което съм се справял в миналото и ще продължа да се изправям в бъдеще", написа актьорът.

Той призна, че иска да бъде "най-добрият баща". "Искам децата ми да знаят, че не трябва да се срамуваш да поискаш помощ, когато имаш нужда.“

Сега звездата признава, че от години има сериозен проблем с алкохола. 44-годишният актьор заяви, че лечението е "първата от многото стъпки" към пълното му възстановяване и благодари специално на майката на децата си Дженифър Гарнър.

Бен и Дженифър, които имат три деца заедно, обявиха плановете си да се разведат през юли 2015 г., след 10-годишен брак. Двамата не живеят заедно, но продължават да поддържат приятелски отношения.

През 2001 г. Бен Афлек влезе в клиника за алкохолици за месец. Тогава негов официален представител заяви, че няколко от членовете на семейството му са страдали от този проблем.

Ето какво написа актьорът:

"Приключих лечението си от алкохолна зависимост. Нещо, с което съм се сблъсквал в миналото, и с което ще продължа да се боря. Искам да живея живота си пълноценно и да бъда възможно най-добрият баща. Искам децата ми да знаят, че няма нищо срамно да потърсиш помощ или да дадеш сили на някой, който има нужда от помощ, но се страхува да предприеме първата стъпка. Щастливец съм, че имам подкрепата на семейството и приятелите, включително и на моята родителска половинка Джен, която ме подкрепяше и се грижеше за децата ни, докато аз се лекувах. Това е една от множество стъпки към възстановяването ми."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ддд

    9 2 Отговор
    че и аз съм с проблеми с алкохола
    ама катоима нямам проблеми:)

    Коментиран от #2

  • 2 босе

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "ддд":

    Брадър,знам как се чувстваш....но ,колкото по-рано му се противопоставиш ,толкова по-добре за теб.....първо е само по една-две със салата,после 3-4 със вода и малко салата....после вечеряш с алкохола.Спри...навреме,моля те!
  • 3 кроко

    9 2 Отговор
    Аз пък съм учуден от новината, очаквах че ще е поредното признание на някой че е п...л. А той чвяка просто си пийвал и искал да е добър баща! Душичка!
  • 4 корса опел пежо

    1 0 Отговор
    По тая логика половината в БГ сме алкохолици!
    А за Русия да коментираме ли?
  • 5 гощо

    1 0 Отговор
    Пяница съм!!! По 3-4литра бира си пия всяка вечер от години!