890 1

Ромина и Дарко се връщат, искат 4-то дете

Двойката живее в Банкок от 2014 г., но родината явно им липсва

Снимка: Фейсбук
Снимка: Фейсбук
Милена Трачева

"Мис България 2010" Ромина Тасевска и футболистът Дарко Тасевски обмислят да се завърнат в България. Двойката съобщи, че прави планове да напусне Банкок и отново да заживее в София.

Двамата живеят в чужбина от 2014 г., след като футболистът подписа договор с "Банкок Глас".

Ромина, която се завърна в България за 3 дни, за да поднови международния си паспорт, оглежда и жилища.

"Търся си нов дом, тъй като семейството ни много порасна. Имаме желание след време да се върнем в България. И Дарко иска да играе тук", сподели тя пред bTV.

Бившата манекенка обаче смята, че образованието и времето в Тайланд са по-подходящи за отглеждането на трите им деца - Дария, Давид и Антонио.

Едногодишният Антонио наскоро направил първите си самостоятелни стъпки и на прощъпулника съвсем очаквано грабнал топката.

"Давид и Антонио са доста различни. Единият не поглежда към топката, докато другият може да си играе часове с нея", разказва Тасевска.

Тя и бившият футболист на "Левски" биха се радвали и на още една дъщеря, споделя красавицата.

"Дори когато търся апартамент, казвам: "Тази стая ще е за момчетата, тази за момичетата".Тъкмо да изравним броя", смее се тя.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Кобрата
    Отговор
    1 14:59  15.03.17
    Тоя Дарко яко я жули Ромина...Има 3 деца и още иска да и дъни катерицата, не му се дават пари за капути... Евала Дарко, удри здраво и тва е...това ще ти остане от живота

Напиши коментар:


Публикувай