765 3

Култовите Dog Eat Dog се завръщат у нас за страхотен концерт

Групата пристига, за да покаже най-доброто от себе си, както и нови песни

Култовите Dog Eat Dog се завръщат у нас за страхотен концерт
Милена Трачева

Култовитеата американска група Dog Eat Dog се завръщат у нас за страхотен концерт.

Дългоочакваният концерт на американската формация на родна земя е много приятна изненада за родните им фенове и меломани.

Dog Eat Dog са едно от основните вдъхновения не само за родната, но и на регионалната ъндърграунд сцена.

В концерта на Dog Eat Dog, който ще се състои на 9 април, ще участва и една от най-обичаните и уважавани родни банди — Last Hope.

Двете банди ще направят това събитие задължително не само за феновете им, но и за всички почитателите на събития от типа „one of a kind”.

Концертът у нас е част от турнето "Brand New Breed", на което групата ще представи новото си ЕР. То съдържа четири песни, като една от тях е свързана с 25-годишнината на бандата и се казва „ХХV”. Песента е „любовното писмо“ на Dog Eat Dog до феновете.

Last Hope са създадени през 1995 година и от тогава до сега са един от основните вдъхновители не само на родната, но и на регионалната ъндърграунд сцена. Дискографията им се състои от демо, концертно dvd и седем албума, които са задължителна част от домашната фонотека на всеки техен фен. Музиката им е интензивна смес от мощна сурова енергия с твърдо завладяващо звучене и безкомпромисни вокали. Признание за това, което групата създава са турнетата и поделянето на една сцена с групи като Agnostic Front, Madball, Biohazard, Napalm Death, Murphy’s Law, Ignite, Backfire!, Anthrax, Stampin’ Ground, Integrity, D.R.I., Most Precious Blood, Caliban, Walls Of Jericho, Knuckledust, Merauder, Sworn Enemy, Shattered Realm, Overkill, Exodus, Terror, Hatebreed, Suicidal Tendencies и много други. За да усетите обаче същинската им сила трябва да ги видите „на живо“.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 17:36  18.03.17
    Този коментар е премахнат от модератор
  • 2 11:26  19.03.17
    Този коментар е премахнат от модератор
  • 3 11:28  19.03.17
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай