Last news in Fakti

16 Март, 2017 11:41 7 536 0

„Горещото маце” Тиа Маури готви по Food Network

  • тиа маури-
  • горещо маце-
  • готви
„Горещото маце” Тиа Маури готви по Food Network - 1

Близначките Тиа Маури и Тамера Маури стават известни с ролите си в нашумелия сериал "Sister, Sister” ("Моето друго аз"), филмите „Вещиците близначки”, „Вещиците близначки-2”, „Горещо маце”. Сестрите стават звезди още като деца и до днес са под светлините на прожекторите, макар и в по- различни роли.

Актриса и писател, Тиа Маури все още търси нови предизвикателства.

Поредното в нейната кариера е предаването „Тиа Маури у дома”, където я виждаме в ролята на телевизонна звезда и добър готвач.

Тя споделя, че обожава да готви за семейството и приятелите си. Така любимото занимание се превръща в нова роля.

Може би това е и причината Тиа да е вечно усмихната. Ако я попитате дали тази усмивка е част от ролята й в кулинарното предаване, то тя без да се замисли отговаря:

„Обичам да се усмихвам, да бъда положителна. Така се преминава по- лесно през трудностите. Хората често се идентифицират със славата, парите и успеха. Аз съм различна - аз се идентифицирам с това, което съм – характер, знания. Това са нещата, които остават с теб до края.”

Тиа обожава песните на Бионсе.

Знае всичките наизуст. Дори споделя, че мъжът й се ужасява всеки път, когато пуснат на пазара нов албум, защото тя започва да пее по цял ден. Но песните на Бионсе за Тия са специални с въздействието, което те имат и със силата която дават на жените.

А с кое ястие звездата впечатлява своите гости?

Кюфтета от пуешко.

С това изненадва гостите, това готви и за своя син.

На него сервира здравославната версия - прибавя спанак, а трохите замества с овесени ядки.

Любимата подправка на Тиа е ...чесънът.

„Обичам чесън във всичките му форми - пресен, на прах. Използвам ги често. Хората харесват този специфичен вкус на чесъна. Рискът от загаряне при пресния чесън е голям и съветвам, за по-сигурно, да се използва на прах.”

В новия сезон на „Тиа Маури у дома” семейството участва много повече. Зрителите ще могат да видят как тя готви със сина си в кухнята. Заедно подготвят дори партито за рождения му ден.

Като работеща майка със звездна кариера, Тиа има простичък, на пръв поглед, съвет към майките:

Прощавайте си!

„Аз често си казвам: „ Знаеш ли, Тиа, ще имаш страхотни дни, ще имаш хубави дни, ще имаш и лоши дни. И това е нормално. Прощавайте си. По този начин стресът е по-малък.”

И още: „Никога нямам усещането, че съм на работа, когато снимаме. Имам най-голямата усмивка на лицето си. Нямам никакви задръжки, ограничения. За разлика от това, когато си актриса, ти играеш роля, придържаш се към сценария и образа. А аз играя себе си. Трябва да бъда себе си и да покажа на света колко ценя храната и колко обичам да готвя.”

Ето и тайната на Тиа за успешна кариера:

„Прави това, което силно желаеш. Стреми се да постигнеш това, което обичаш, това, за което имаш страст. Защото само тогава 14-15 часовият труд ти се струва като забавление. Другата тайна е – остани си такъв, какъвто си, не се променяй. Мисля, че това много ми помогна. Силно вярвам в това да бъдеш себе си. И накрая – бъдете благодарни за това, което имате.”

Звездата на Food Network Тиа Маури започва нов сезон на „Тиа Маури у дома” от четвъртък от 16-ти март.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА