879 2

Бившата на Тръмп пише книга за семейството

Първата съпруга на президента на САЩ - Ивана Тръмп пише мемоари за това как е отгледала трите си деца с Доналд

Бившата на Тръмп пише книга за семейството
Снимка АП/БТА
Милена Трачева

Ивана Тръмп, първата съпруга на американския президент Доналд Тръмп, пише своите мемоари, които ще се съсредоточат върху трите ѝ деца - Доналд младши, Иванка и Ерик, съобщава USA Today.

Новата книга ще разкрие някои от семейните тайни на семейство Тръмп. Книгата, озаглавена "Създаването на семейство Тръмп", трябва да излезе на пазара на 12 септември.

В нея ще бъдат описани подробности от живота на авторката в родената в Чехословакия, бягството ѝ от комунистическия режим и преместването ѝ в Ню Йорк, първите й стъпки като манекенка и срещата й с бъдещия американски президент, за когото е омъжена от 1977 г. до 1992 г.

В книгата обаче, основно място ще заема времето, което Ивана е посветила, за да отгледа децата си – дъщеря ѝ Иванка и синовете ѝ Дон и Ерик, които се заеха с бизнес делата на своя баща, след като той стана президент на САЩ.

68-годишната Ивана обещава, че книгата ще разкаже една история за "майчинство, здравина и устойчивост".

Издателството, което пуска мемоарите на Ивана, описва книгата като „аполитична“, така че е малко вероятно появата ѝ на книжния пазар да изиграе някаква роля в президентската кариера на Тръмп, когото Ивана подкрепи по време на изборите.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Кумчо Вълчо
  Отговор
  1 19:15  16.03.17
  Голям вълк е тази, да я гълташ за страх
 • Кака Гинка
  Отговор
  2 02:18  17.03.17
  Вълк ли?Жената е почти на 70 години и всъщност изглежда доста добре за възрастта си.А това,че е решила да разкаже за живота си без да оплюе бащата на децата си (както биха направили повечето гъски),само и прави чест.

Напиши коментар:


Публикувай