Last news in Fakti

17 Март, 2017 14:04 4 551 3

Разочарованата Кейт Мидълтън

  • кейт мидълтън-
  • принц уилям-
  • поведение-
  • разочарована-
  • ваканция-
  • танци

Съпругата на принц Уилям била недоволна от държанието му по време на последната ски ваканция

Разочарованата Кейт Мидълтън - 1
Снимки: shutterstock

Няма мъж, който би искал да влезе в (танцовите) обувки на принц Уилям в момента. Британският престолонаследник, когото медиите в Обединеното кралство нарекоха „безделникът край трона“ може би трябва да се замисли следващия път, когато реши да замине на ваканция с приятели.

Преди дни той беше на ски в швейцарския курорт Вербие без семейството си, където бе забелязан (и сниман) да се забавлява в компанията на секси модел, а по-късно се появиха още кадри кърши бедра в ритъм с музиката в нощен бар.

Някои британски медии разкритикуваха поведението му, докато други не видяха нищо шокиращо в това, че е танцувал в нощен бар и е водил непринудени светски разговори.

Източник, близък до кралското семейство коментира пред британски медии, че Кейт е разочарована от поведението на съпруга си, но то не може да разклати или разруши силната връзка помежду им.

"Венити феър" цитира техен близък, който казва, че Кейт е меко казано недоволна от държанието на Уилям, както и че тя е силната страна в брака им.

"Тя бе убедена, че купоните и размотаването с приятели са част от миналото му. Предполагам, че тя ще определи случката како унизителна и Уилям ще трябва да се постарае, за да я накара да му прости", добавя той.

Разочарованата Кейт Мидълтън


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо Пенчо

    9 0 Отговор
    М-даааааа !! И да си принц не е лека работа !! Все ще се намери някоя да ти подвие ъглите !!
  • 2 Гилотен

    4 0 Отговор
    Тия пък с техните кралици, принцове и тъпотии не се спряха. Хрантутници
  • 3 некойси

    1 0 Отговор
    Историята се повтаря :)
    Изглежда някаква тегоба им пречи на тези хрантутници на съдбата да живеят честито.