Last news in Fakti

19 Март, 2017 08:13 6 586 8

Плочки на корема 9 дни след раждането!

  • плочки-
  • корем-
  • фитнес-
  • бременност-
  • раждане

Много жени се борят с излишните килограми, натрупани през бременността месеци, и дори години. Но Instagram фитнес звездата и сертифициран треньор Мейси Ариас показа, че за възвръщане на фигурата отпреди бременноста са достатъчни няколко дни. Тя публикува снимка, направена само девет дни след раждането на детето ѝ, на която изглежда перфектно – стегнато тяло с плочки на корема, и по нищо не си личи, че е родила преди по-малко от две седмици.

Мейси признава, че е постигнала това без да тренира, а само с правилен подбор на качествена храна, включваща необходимото за тялото ѝ количество от въглехидрати, протеини и мазнини. Младата майка подчертава, че не е гладувала, а напротив - започнала е да приема между 600 и 800 калории повече на ден, за да е сигурна, че ще има достатъчно кърма.

Интересен е и фотодневникът, проследяващ бременността на Мейси. На страницата си тя публикува снимки не само на растящото си коремче през бременността, но и клипове, на които е запечатала активността си в залата по време на бременността. Фактът, че до края на деветия месец Ариас тренира и то с тежести, предизвика негативни коментари на много онлайн потребители, които я обвиняват, че заради суетата си и в името на перфектния външен вид застрашава живота на нероденото си дете.

Според лекарите бременната жена не е болна, а съвсем нормална жена, и ако следва препоръките на гинеколога си, може да продължи да изпълнява всекидневните си занимания, включително и да не се лишава от тренировки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Toncho

    3 5 Отговор
    Golem praz
  • 2 Бай Миле

    8 1 Отговор
    БРАВО.....ТАКА СЕ ПРАВИ.....А НЕ САМО....МРЪН...МРЪН...КАТО ПОВЕЧЕТО...
  • 3 Бай Миле

    5 1 Отговор
    БРАВО.....ТАКА СЕ ПРАВИ.....А НЕ САМО....МРЪН...МРЪН...КАТО ПОВЕЧЕТО...
  • 4 fuck nazis

    6 1 Отговор
    Фаянс или теракот ?
  • 5 PlimP

    1 4 Отговор
    много жени след бременност мязат на хора, а тая плочките може да си ги навре някъде, все тая общо взето, като няма мозък, ше правим мускули, те поне стават бързо и лесно
  • 6 Fakt

    2 0 Отговор
    Taka se pravi bravo na jenata...ne kato bqkoi jeni decata im stanali na 7 godini te oshte sa 90 kilograma i kato kajat "az sum rajdala jena" hahahah da predi 7 godini hahahaha murzeli
  • 7 Кака Гинка

    1 1 Отговор
    Жената си е слабичка,вижда се ,че и в напреднала бременност не е напълняла - единствено корема и е голям.Има хора генетично "облагодетелствани" срещу напълняването,но те все пак са изключение,а не правило.Така,че не втълпявайте на младите жени,че трябва да изглеждат така две седмици след раждането.На някои ще им трябва повечко време,за да влязат във форма;важното е да не се занемаряват.А защо не публикувате статия,как някой е поумнял или се е образовал,а наблягате само на "опаковката"?Май стадото само от това разбира...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.