Last news in Fakti

18 Март, 2017 16:50 915 0

Жената платила 70 000 евро за вечеря с Берлускони, искала да зарадва баба си

  • берлускони-
  • търг-
  • вечеря-
  • благотворителност-
  • италия-
  • силвио берлускони

Сумата ще бъде дарена на пострадалите от земетресенията в Централна Италия миналата година

Жената платила 70 000 евро за вечеря с Берлускони, искала да зарадва баба си - 1
Снимка АП/БТА

Жената, която плати 700 000 евро, за вечеря в компанията на бившия премиер на Италия Силвио Берлускони, всъщност искала да направи подарък на своята баба, която била сред най-големите фенки на 80-годишния политик.

Вечерята, която ще се проведе в личната вила на Берлускони в Аркоре, бе разиграна на търг, средствата, от който ще бъдат предоставени на италианския Червен кръст.

Силвио Берлускони обяви благотворителната вечеря в края на февруари на сайта на организация CharityStars, която много активно набира средства за благотворителни каузи. Организацията започна мащабна инициатива в подкрепа на пострадалите от миналогодишните земетресения в Централна Италия.

Победителката в наддаването, която предпочита да остане анонимен, заяви, че решила да се включи в наддаването, за да направи подарък на баба си, която винаги се е възхищавала от лидера на „Форца Италия“ („Напред, Италия“).

Вечерята ще бъде организирана през следващите седмици и възрастната дама най-сетне ще осъществи една от мечтите си — да остане за малко насаме със своя кумир, пише италианското списание „Висто“.

В последно време Берлускони все по-често участва в различни социални и обществени събития, за да покаже, че е близо до хората. Неотдавна той беше забелязан в заведение за бързо хранене в покрайнините на Милано. Той участва и в няколко обществени кампании.

Бившият премиер, който миналата година навърши 80 години, не крие политическите си амбиции, както и намерението си да оглави дясноцентристка коалиция на следващите парламентарни избори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА