1 138 0

Анджелина Джоли: Мадокс все още е мой син

Актрисата осиновила момченцето с подправени документи

Снима shutterstock
Снима shutterstock
Милена Трачева

Анджелина Джоли попадна в центъра на нов скандал, свързан със семейството ѝ. Този път драмата е свързана с едно от осиновените ѝ деца, за което се твърди, че е било взето от актрисата с "фалшив" документ.

Директорът на камбоджанска благотворителна организация твърди, че е попълни лъжлива информация в документите за осиновяването на Мадокс, за да улесни процедурата, съобщи в. "Сън".

51-годишният Моунх Сарат твърди, че е подписал документи, в които е посочен като баща на момчето, за да може процедурата по осиновяването да се задвижи по-бързо.

"Според съдебните документи Мадокс още е мой син. Тя така и не оправи нещата", обяснява Сарат, който е в лоши отношения с холивудската звезда и се надява тя никога повече да не стъпи в Камбоджа.

Той показа пред в. "Сън" приемните документи, регистрирани от съда в провинция Батамбанг през август 2003 година, според които той потвърждава да бъде смятан от съда за баща на момчето.

Според документите Анджелина и тогавашният ѝ съпруг Били Боб Торнтън, всъщност нямат пълно попечителство над Мадокс, който сега е на 15 години.

Осиновяването на Мадокс през 2003 г. е било уредено от Лорин Галиндо, която по-късно е задържана за фалшифициране на имена, рождени дати и месторождения на камбоджански деца, за които е намерила американски домове.

По това време в САЩ са наложени по-строги правила и разпоредби за осиновяването на деца от чужди страни, тъй като властите се опасяват от трафик на деца. Това затруднява осиновяването на Мадокс и то е на път да се провали. Това накарало Сарат да промени името на детето и да го представи за свой син.

Но Анджелина или Тортън най-вероятно не са знаели за действията на социалния работник, а дори да са знаели, за това няма никакви доказателства.

Анджелина Джоли е разказвала, че е проверила старателно, за да се увери, че майката на Мадокс не е жива, защото "никога не би откраднала дете от родната му майка."

Снимка Архив АП/БТА

Камбоджа


Напиши коментар:


Публикувай