628 0

Матю Пери набил Джъстин Трюдо в пети клас

Актьорът си припомни ученическите си години

Снимка shutterstock
Снимка shutterstock
Милена Трачева

Матю Пери разкри интересни моменти от детството си. По време на гостуването си в шоуто „Джими Кимъл на живо!“, което се излъчва по телевизия ABC, той си призна, че е набил канадския премиер Джъстин Трюдо, чийто баща, Пиер, е лидер на страната по това време.

Звездата от култовия сериал "Приятели" си припомни училищните си години и разказа интересната случка, която се разиграла в пети клас, пише британският вестник „Телеграф“.

"Имам една история за него, с която не се гордея. Припомни ми я един приятел, който също беше с мен в пети клас. Та тогава, заедно сме ступали Трюдо. И двамата го набихме", разказа Пери.

"Не си спомням защо... Мисля, че беше по-добър от нас в някакъв спорт. Така че беше чиста завист", допълни актьорът.

"Баща му беше министър-председател, но не мисля, че това беше причината да го набием. Просто той беше единственото дете, което можехме да набием", каза Матю.

47-годишният актьор също така се пошегува, че именно този бой е бил преломен момент за Трюдо.

"Мисля, че аз му въздействах конструктивно, за да стигне до такива висоти и да стане министър-председател. Мисля, че той си е казал: "Ще преживея това и ще стана министър-председател". Той постигна много повече и от двама ни", обясни през смях Пери.

Канада


Напиши коментар:


Публикувай