7 356 3

Мъжът Овен - агресивен в секса и любовта

Мъжът Овен - агресивен в секса и любовта
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова
Овенът е агресивен и енергичен във всички аспекти на живота. Освен това е егоистичен и това бързо става ясно на партньорката му - макар и добър любовник, той се интересува повече от собственото си удоволствие, отколкото от нейното.

Мъжът Овен лесно може да накара една жена да се влюби в него. Но тя през цялото време ще усеща, че седи върху вулкан, който всеки момент ще изригне.

Овенът е ревнив и собственически настроен, той иска от партньорката си да принадлежи само и единствено на него. Но това не важи за неговия сексуален живот - той може да е разнообразен и да включва много партньорки.

Овенът е склонен към по-брутални забавления в леглото, което не се харесва на всички жени.

В спалнята Овенът иска да доминира и да подчини изцяло партньорката си. Тя трябва да играе по неговите правила и да се съгласява на всяко негово хрумване.

Мъжът Овен смята, че в леглото постоянно трябва да се експериментира. Рутината не е за този мъж, той държи на разнообразието.

Овенът не е от мъжете, които дълго могат да чакат. Той иска да получи всичко веднага, в противен случай рязко губи интерес. Със сигурност жената, която дори веднъж се озове в леглото с мъж, роден под знака на Овена, няма никога да забрави това преживяване.

За мъжете, родени под този знак, е от огромно значение да се представят на ниво в леглото. Затова се радват винаги, когато получават комплименти за сексуалните си умения.

Идеалната партньорка за Овена е тази, която е готова да следва лудите му експерименти. А ако и тя има смели предложения, той ще се привърже много бързо към нея. За да задържите мъжа Овен за повече от една нощ, трябва да сте много изобретателни в леглото.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Дедо ПОП
  Отговор
  1 06:33  22.03.17
  Тъкмо си мислих че , Венито днес не е писало за секс... и хоп ...писало е ?
 • Скорпион
  Отговор
  2 09:59  23.03.17
  Лельо Вени,когато стане дума за любов и секс има само една зодия-Скорпион!Убоде ли те веднъж и помниш за цял живот!
 • Лео ди Каприо
  Отговор
  3 10:02  23.03.17
  Не винаги животинския секс е за предпочитане!

Напиши коментар:


Публикувай