24 Март, 2017 09:12 8 523 1

ТОП 5 на идеалните жени според зодията

  • жена-
  • зодия-
  • идеална
ТОП 5 на идеалните жени според зодията - 1
Снимка: Shutterstock

Идеалната жена е имагинерен образ, който няма реално съответствие, но все пак астролозите дават някои насоки в търсенето на този мечтан вид:

5. Рак

Жените, родени под този знак, са много близо до титлата на идеалната жена. Те са изключително красиви, умни, мили и грижовни.Недостатъкът им, че толкова се отдават на ролята на майка, че забравят за другите аспекти на живота.

4. Риби

Жената Риби е напълно в състояние да играе ролята на жена, която иска да бъде спасявана, защитавана и носена на ръце. А това силно привлича мъжете. Проблемът с жените Риби е, че много често те искат да бъдат оставени на мира, и лесно се поддават на мечтание.

3.Лъв

Лъвиците са дяволски привлекателни, интелигентни, и най-важното - уверени. Но тяхното его може да задуши партньора и са готови смажат всички свои конкуренти. Поради това те заемат трето място.

2. Скорпион

Представителките на тази зодия притежават загадъчна сила и мощ, която кара мъжете да губят ума си по тях. Жените Скорпион са красиви, умни, но и малко коварни. Те знаят, че имат способността да да завъртат главата на мъжете и се възползват от това твърде умело, което им отрежда заслужено второ място.

1.Везни

Жените Везни притежават всички необходими качества на една жена - както положителни, така и отрицателни, които се преливат така хармонично, че хората са привлечени от тези красоти като магнит. Те се наслаждават на живота и даряват заобикалящите ги със същото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    1 0 Отговор
    Пълни глупости!!!