8 010 1

ТОП 5 на идеалните жени според зодията

ТОП 5 на идеалните жени според зодията
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Идеалната жена е имагинерен образ, който няма реално съответствие, но все пак астролозите дават някои насоки в търсенето на този мечтан вид:

5. Рак

Жените, родени под този знак, са много близо до титлата на идеалната жена. Те са изключително красиви, умни, мили и грижовни.Недостатъкът им, че толкова се отдават на ролята на майка, че забравят за другите аспекти на живота.

4. Риби

Жената Риби е напълно в състояние да играе ролята на жена, която иска да бъде спасявана, защитавана и носена на ръце. А това силно привлича мъжете. Проблемът с жените Риби е, че много често те искат да бъдат оставени на мира, и лесно се поддават на мечтание.

3.Лъв

Лъвиците са дяволски привлекателни, интелигентни, и най-важното - уверени. Но тяхното его може да задуши партньора и са готови смажат всички свои конкуренти. Поради това те заемат трето място.

2. Скорпион

Представителките на тази зодия притежават загадъчна сила и мощ, която кара мъжете да губят ума си по тях. Жените Скорпион са красиви, умни, но и малко коварни. Те знаят, че имат способността да да завъртат главата на мъжете и се възползват от това твърде умело, което им отрежда заслужено второ място.

1.Везни

Жените Везни притежават всички необходими качества на една жена - както положителни, така и отрицателни, които се преливат така хармонично, че хората са привлечени от тези красоти като магнит. Те се наслаждават на живота и даряват заобикалящите ги със същото.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • гощо
    Отговор
    1 08:56  26.03.17
    Пълни глупости!!!

Напиши коментар:


Публикувай